Onze partners.

Kinderen hebben recht op de best mogelijke start in het leven. Met opvoeding en ondersteuning die ervoor zorgen dat zij hun mogelijkheden en talenten optimaal kunnen ontwikkelen. Ouders zijn de eerste en belangrijkste opvoeders om daarvoor te zorgen. Vanuit een wetenschappelijk onderbouwd raamwerk, een levende pedagogiek en jarenlange praktijkervaring leveren wij een aanvulling op die thuissituatie. Dit doen wij niet alleen, maar binnen een groot netwerk aan partners van gemeenten, onderwijs en zorgorganisaties. We versterken elkaar zodat kinderen zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige, sociale en bekwame volwassenen die nu en in de toekomst bijdragen aan onze samenleving.

Playing for Success.

Samen met Playing for Success zetten wij ons in voor kinderen die in hun ontwikkeling wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. We organiseren gezamenlijk activiteiten met als doel om het zelfvertrouwen van kinderen te vergroten en de (leer)motivatie terug te vinden. Leren met een wowfactor noemen we dat!

Meer informatie

Expat Center South.

In de regio Brainport Eindhoven werken tienduizenden expats. Samen met het Expat Center South bieden wij deze internationals de juiste informatie en kennis over kinderopvang in Nederland. Wij dragen bij aan evenementen en speciale informatiegidsen om hun kinderen een vliegende start te geven in Nederland.

Meer informatie

Brainport Development.

Onze regio wordt steeds internationaler. Dat vraagt iets van onze dienstverlening en onze medewerkers. Samen met Brainport Development professionaliseren we de kinderopvang op het gebied van cultural awareness en diversiteit.

Meer informatie

Brainport Scholen.

Met Brainport Scholen werken we samen aan een contextrijke leer- en ontwikkelomgeving tussen onderwijs en kinderopvang. Korein is de kinderopvangpartner van de (aspirant) Brainport Scholen. 

Meer informatie

TU/e.

Wij betrekken studenten van de TU/e bij onze processen, waardoor we tot nieuwe creatieve oplossingen komen. We vinden het belangrijk om te werken vanuit talenten. Dat doen we niet alleen met onze medewerkers, maar op deze manier zetten we dus ook studenten in op hun talent/kracht om bij te dragen aan hun ontwikkeling. 

Meer informatie

De Ontdekfabriek.

Er valt nog zoveel te ontdekken op het gebied van wetenschap, techniek, design en innovatie. En waar kan dit beter dan in een oude fabriek in Eindhoven? Samen met de Ontdekfabriek organiseren wij elk jaar een toffe zomerschool waar kinderen mee op ontdekkingstocht gaan. 

Meer informatie

Wij zijn JONG Foundation.

Korein is onderdeel van Wij zijn JONG. Want samen bereiken we meer. We leren van elkaar en versterken elkaar in onze missie. Alle merken van Wij zijn JONG werken vanuit dezelfde pedagogische visie en een gezamenlijke strategie. Samen inspireren we dagelijks jonge mensen en dragen we bij om hen te laten opgroeien tot zelfstandige, sociale en bekwame volwassenen. De Wij zijn JONG Foundation ondersteunt initiatieven die kinderen en jongeren op weg helpen naar een betekenisvol leven.

Meer informatie

Meer weten?

Wil jij samen met ons bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen? Wij komen graag in gesprek hoe wij elkaar kunnen versterken. 

Neem contact op