Dagopvang.

0 tot 4 jaar.

Kinderen die lekker in hun vel zitten, kunnen zich optimaal ontwikkelen. Dat is ook het geval bij de allerkleinsten. Daarom zorgen we voor geborgenheid, persoonlijke aandacht en warmte. En de ruimte om hen al spelend te laten ontdekken wat ze leuk vinden, op hun eigen moment en op hun eigen wijze. Zodat jij jouw kind zíet groeien!

 

Spelen én leren.
Wij stimuleren de ontwikkeling van jouw kind met VVE-methoden gericht op taal, motoriek en sociale vaardigheden passend bij de ontwikkelingsfase van jouw kind. Om hier nog gerichter op in te spelen, bieden we op de meeste locaties aparte baby- en peutergroepen.
Wil je geen dagopvang, maar wel de ontwikkeling van jouw peuter stimuleren? Dit kan met ons peuterwerk.


Wanneer?
Dagopvang bieden we gedurende het hele jaar (52 weken) aan van maandag tot en met vrijdag. Alleen op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Dagopvang neem je af in hele dagen, van 7.30 tot 18.30 uur. Op sommige locaties zijn ook dagdelen mogelijk; dat is afhankelijk van de beschikbaarheid. Een ochtenddeel duurt van 7.30 tot 13.00 uur en een middagdeel duurt van 13.00 tot 18.30 uur. Op sommige locaties zijn vervroegde of verlengde openingstijden mogelijk. Vraag bij de afdeling Planning & Advies naar de mogelijkheden.

Vaste breng- en haaltijden:
Brengen: 07.30 tot 09.00 uur.
Halen: 17.00 en 18.30 uur.


Wat neem je mee?
Niet al te veel. Wij zorgen voor luiers, eten en drinken. Behalve zuigelingenmelk, die neem je zelf mee. Ook een slaapzak of pyjama en eventueel de favoriete knuffel(s) en een speentje mogen in de tas. Oh, en graag een setje schone kleren. Liefst niet de beste outfits, want wij gaan op ontdekking!

Handige informatie: 

Kinderopvangtoeslag

Tot snel?

Leuk dat je ons hebt gevonden! Je bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven op een van onze locaties. Wil je eerst berekenen wat onze kinderopvang kost? Bekijk onze producten en tarieven of bereken het snel met onze rekentool! Voor persoonlijk advies bel je met (040) 294 89 89.