Peuterwerk.

2 tot 4 jaar.

Door te ontdekken zijn kinderen actief bezig met hun ontwikkeling. Vooral peuters trekken er graag op uit om de wereld beter te leren kennen. Daarom prikkelen we hun natuurlijke nieuwsgierigheid, in een leerrijke omgeving met uitdagende activiteiten. Zodat ze ontdekken wat ze leuk vinden en wat hun talent is. Ze krijgen de ruimte om te proberen, te klauteren en te klimmen en initiatief te nemen. Een keer te vallen en weer op te staan en vooral eens buiten de lijntjes te kleuren. Kinderen die het op eigen wijze doen, daar houden we van!

 

Spelen én heel veel leren.
Wij stimuleren de ontwikkeling van jouw kind met VVE-methoden, specifiek gericht op de ontwikkelingsfase van peuters. Met thema’s die aansluiten bij wat zij interessant vinden, werken we aan hun sociale vaardigheden, taal- en rekenontwikkeling en motoriek. Onze methoden stemmen we af met de basisschool waarmee we samenwerken. Zo geef je je kind een goede start op de basisschool.

Wanneer?
Peuters komen tijdens schoolweken een aantal dagdelen naar het peuterwerk. In de schoolvakanties zijn de peuters dus ook vrij. De dagdelen waarop wij peuterwerk aanbieden verschillen per vestiging. Je leest hier meer over op de pagina van jouw vestiging. Ook een VVE-indicatie kan invloed hebben op het aantal uur peuterwerk dat je kunt afnemen. Lees hier meer over op de tarievenpagina van peuterwerk.

Wat neem je mee?
Wij zorgen voor fruit, drinken en luiers zolang dit nodig is. Zo heb jij je handen vrij om de favoriete knuffel van jouw kind mee te brengen. Oh, en neem vooral een setje schone kleren mee. Liefst niet de beste outfits, want wij gaan op ontdekking!

Per gemeente verschilt de startleeftijd voor peuterwerk.

Tot snel?

Leuk dat je ons hebt gevonden! Kom sfeer proeven tijdens een rondleiding op een van onze vestigingen. Wil je eerst berekenen wat onze kinderopvang kost? Bereken het snel met onze rekentool! Voor persoonlijk advies bel je met (040) 294 89 89.