Contact.

Wij horen natuurlijk graag van je! Wil je jouw kind aanmelden? Dan vragen we je het inschrijfformulier online in te vullen. Zodra wij de aanvraag voor de eerste keer meenemen in onze planning, neemt de klantadviseur contact met je op voor persoonlijk advies en meer uitleg.

Vragen over kinderopvang.
Op deze pagina vind je eenvoudig en snel antwoorden op veelgestelde vragen. Heb je een specifieke vraag over de kinderopvang van jouw kind? Neem dan contact op met onze klantadviseurs van de afdeling Planning & Advies. De contactgegevens van de klantadviseurs vind je op onze vestigingspagina’s.

Heb je een algemene vraag over de kinderopvang? Stuur een e-mail naar info@korein.nl of bel naar 040 - 294 89 89. Wij zijn bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Natuurlijk ben je van harte welkom om langs te komen op kantoor! Maak daarvoor een afspraak zodat we zeker weten dat we je van dienst kunnen zijn.

Heb je een opmerking, reactie of klacht? Laat deze hier achter.


Overige vragen.
Heb je andere vragen over bijvoorbeeld HR, huisvesting, leveranciers of marketing? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor. Korein is onderdeel van Wij zijn JONG en ons gezamenlijke hoofdkantoor is gevestigd op de Beemdstraat 1 in Eindhoven. Wij zijn bereikbaar op 040 - 294 89 40.


Contact met de vestiging.
Op de pagina’s van iedere Korein-vestiging vind je alle contactgegevens en kun je direct een rondleiding aanvragen.

Vind hier jouw vestiging >

Postadres.
Korein
Postbus 473
5600 AL  Eindhoven


Hoofdkantoor.
Beemdstraat 1
5653 MA Eindhoven


Bedrijfsgegevens.
Korein B.V.
KvK-nummer: 17125104
Btw-nummer: NL808887208B01

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Konnect is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen en foto’s van de dag van jouw kind.