Buitenschoolse opvang (bso).

Vanaf 4 jaar.

Kinderen die lekker in hun vel zitten, kunnen zich optimaal ontwikkelen. Extra belangrijk dus om ze ook buiten school een leuke tijd te bieden. Met ruimte om te ontdekken wat ze dan precies leuk vinden en waar hun talent ligt. Zelfvertrouwen – dát is het mooiste wat we een kind kunnen geven. Door ze uit te dagen op hun eigen niveau en ze inspraak te geven. Met een luisterend oor en de ruimte om vooral eens buiten de lijntjes te kleuren. Want wij geloven dat jouw kind daarvan groeit.

 


 Opvoeden doen we samen met ouders én in nauwe samenwerking met de basisschool.

 In een rijke uitdagende omgeving met een gevarieerd aanbod van verrassende activiteiten die je thuis niet kunt doen.

 Met ruimte voor initiatief, waarbij jouw kind de kans krijgt om zichzelf te zijn en samen van elkaar te leren. 

 Altijd in dialoog. Ieder kind heeft een eigen mentor en is voor ouders het vaste aanspreekpunt.

Iconen-factsheets-Korein_andere-locatie-blob-2de-kleur.png

Met ruim 100 vestigingen voor kinderopvang in Brainport regio Eindhoven en Noord-Limburg, zijn we altijd in de buurt van jou en van de samenwerkende basisscholen.

Bekijk onze vestigingen

"Mijn kind komt altijd met verhalen thuis over de leukste activiteiten."

Wat kost onze buitenschoolse opvang?

De kosten van buitenschoolse opvang zijn afhankelijk van je persoonlijke situatie en je persoonlijke wensen. Met onze rekentool bereken je eenvoudig en snel de maandelijkse kosten.

52 weken

40 schoolweken
12 vakantieweken

€ 9,14 per uur

MEEST GEKOZEN

40 weken

40 schoolweken

€ 11,16 per uur

Bovenstaande tarieven zijn geldig van 1 januari 2024 tot en met 31 december 2024.

 • De rijksnorm voor buitenschoolse opvang is € 9,12 per uur. Dit is het bedrag waarmee de kinderopvangtoeslag van de Dienst Toeslagen wordt berekend.
 • Extra opvang is mogelijk, maar afhankelijk van de personeelsplanning en de bestaande wet- en regelgeving. Je betaalt hiervoor het tarief behorend bij je contract.
 • Sommige vestigingen bieden voorschoolse opvang aan. In sommige gevallen is dit alleen af te nemen in combinatie met naschoolse opvang.
 • De standaard tijden voor voorschoolse opvang zijn van 07.30 uur tot begintijd school en de naschoolse opvang van einde schooltijd tot 18.30 uur.
 • Wij bieden een ophaalservice van en naar de samenwerkende basisschool. Per vestiging kan dit verschillen, meestal lopend of met de (bak)fiets. Soms met de (eigen) taxibus.
 • 52-weken-arrangement: hele dagen opvang op contractdagen van 07.30 tot 18.30 uur tijdens alle studiedagen en schoolvakanties.
 • 40-weken-arrangement:
  - opvang op contractdagen vanaf einde schooltijd tot 18.30 uur tijdens schoolweken.
  - opvang op studiedagen vanaf einde schooltijd tot 18.30 uur.
  - eventueel kun je (indien beschikbaar) extra opvanguren inkopen op studiedagen en opvangdagen in schoolvakanties.
 • Op de maandfactuur wordt het gemiddeld aantal uur per maand op jaarbasis in rekening gebracht. Zo betaal je elke maand hetzelfde bedrag.
  - Voor het 52 weken arrangement geldt dat we het totaal aantal uren op jaarbasis delen door 12 maanden. De extra aantal uren in vakantieweken worden uitgesmeerd over het hele jaar. 
  - Voor het 40 weken arrangement geldt dat we het totaal aantal uren op jaar basis delen door 11 maanden. De maand juli of augustus wordt niet gefactureerd. 
 • Voor de twaalf schoolvakantieweken sluiten wij aan bij de officiële vakantieweken van de Rijksoverheid regio Zuid. In vakanties kunnen groepen samengevoegd worden en kan de opvang op andere vestigingen plaatsvinden.
 • Sommige vestigingen bieden tegen betaling een warme-maaltijd-service.

De 12 officieel vastgestelde vakantieweken zijn:

 • 1 week voorjaarsvakantie
 • 2 weken meivakantie
 • 6 weken zomervakantie
 • 1 week herfstvakantie
 • 2 weken kerstvakantie

Op 5, 24 en 31 december sluiten al onze vestigingen om 17.00 uur.

Heb je een 52-weken arrangement?
Dan ben je ook tijdens een extra week vakantie verzekerd van opvang op de dagen waarop je naschoolse opvang afneemt. Bij dit arrangement verzorgen wij als service ook opvang op studiedagen.

Heb je een 40-weken arrangement?
Dan kun je (indien beschikbaar) extra opvang inkopen. Dit kun je aanvragen bij je eigen vestiging via het ouderportaal. Je hoort van de medewerkers via de ouderportaal app of extra opvang mogelijk is.

ik-heb-een-vraag-blob.png


Wil je een kijkje komen nemen?

Dat lijkt ons hartstikke leuk! Kom gerust eens kennis maken en rondkijken bij ons op de groep. In ons vestigingenoverzicht vind je altijd een locatie bij jou in de buurt. Of vraag hier direct een rondleiding aan.

Vraag rondleiding aan


Persoonlijk advies

Wil jij graag advies over welke locatie het beste aansluit bij jouw wensen? Of waar jouw kind ook op korte termijn terecht kan. Neem dan contact op met onze klantadviseurs. Zij kunnen met jou meekijken en op basis van jouw wensen kijken welke locatie het beste bij jou en jouw kind past.

Neem contact op