Warme-maaltijd-service.

Werk je wat langer door? Dan is de warme-maaltijd-service ideaal. Het grootste voordeel is dat het spitsuur thuis geen stressmoment meer is. Jouw kind eet bij ons gezellig, rustig en verantwoord een verse kindermaaltijd. Een extra service van ons, voor jou!

 

Hoe het werkt.
Op de pagina van jouw locatie zie je onder 'Praktische informatie' of je locatie deze service aanbiedt. Als dat zo is, kun je je inschrijven op jouw locatie. Alle kinderen vanaf 1,5 jaar die zelfstandig kunnen eten, zijn welkom.

Biedt jouw locatie (nog) geen warme-maaltijd-service, maar zou je hier wel graag gebruik van willen maken? Meld het dan vooral aan een van onze collega’s op de locatie! Bij voldoende vraag kunnen we dit immers alsnog gaan inzetten.

Kosten.

Madaga
De warme maaltijden worden verzorgd door Madaga*. Het is Madaga's missie om kinderen stap-voor-stap verliefd te maken op echt eten en dat kun je proeven. Voor Madaga betaal je per maaltijd € 4,53 aan Korein (bij een abonnement). Eet je kind incidenteel mee? Dan kost een maaltijd € 5,84. Je ontvangt hiervoor maandelijks een aparte factuur. 

*Alleen Mondomijn maakt de maaltijd zelf.

Vind jouw locatie