Warme-maaltijd-service.

Werk je wat langer door? Dan is de warme-maaltijd-service ideaal. Het grootste voordeel is dat het spitsuur thuis geen stressmoment meer is. Jouw kind eet bij ons gezellig, rustig en verantwoord. Een extra service van ons, voor jou!

 

Hoe het werkt.
Wanneer jouw locatie deze service aanbiedt, kun je je inschrijven op jouw locatie. Alle kinderen vanaf 1,5 jaar die zelfstandig kunnen eten, zijn welkom.

Biedt jouw locatie (nog) geen warme-maaltijd-service, maar zou je hier wel graag gebruik van willen maken? Meld het dan vooral aan een van onze collega’s op de locatie! Bij voldoende vraag kunnen we dit immers alsnog gaan inzetten.

Kosten.

Madaga
Gaat jouw kind naar Spilcentrum Boschdijk of naar de Messenmaker? Dan krijgt jouw kind per 13 januari een maaltijd van Madaga. Het is Madaga's missie om kinderen stap-voor-stap verliefd te maken op echt eten en dat kun je proeven. Voor Madaga betaal je per maaltijd €4,44 aan Korein, bij een abonnement. De kosten voor incidenteel mee-eten bedragen €5,29. Je ontvangt hiervoor maandelijks een aparte factuur. 

Vind jouw locatie