Serviceproducten.

Op veel locaties bieden wij extra serviceproducten. Daarmee bieden we je wat extra gemak en dragen we bij aan de ontwikkeling van jouw kind. Onze serviceproducten zijn:

 

Speelinloop.
Op een groot aantal locaties bieden we een gratis speelinloop. Hier kunnen kinderen vanaf 0 jaar samen met hun ouders spelen en leren met andere kinderen uit de wijk.
Meer informatie over onze speelinloop > 

Warme-maaltijd-service.
Werk je wat langer door? Dan is de warme-maaltijd-service ideaal. Het grootste voordeel is dat het spitsuur thuis geen stressmoment meer is. Jouw kind eet bij ons gezellig, rustig en verantwoord.
Meer informatie over onze warme-maaltijd-service >


Zwemlesservice.
Voor kinderen bieden we zwemles aan tijdens de bso. De begeleiding is in handen van deskundige zwemtrainers van het zwembad. Onze service bestaat uit het brengen en halen van jouw kind tijdens de opvangdag. En we blijven natuurlijk ook bij de zwemles aanwezig.
Meer informatie over onze zwemlesservice >


Kappersservice.
Dat is handig! Iedere 6 tot 8 weken komt er een gediplomeerde kapper langs bij Korein. Die knipt jouw kind tijdens de opvanguren. Een extra service bij de kinderopvang.
Meer informatie over onze kappersservice >

 

Of we deze service aanbieden op de locatie, hangt af van hoeveel vraag ernaar is. Dit wordt regelmatig gepeild, maar geef het ook gerust aan bij een van onze collega’s als je iets mist!

Vind jouw locatie

Extra begeleiding met KluppluZ.
Sommige kinderen hebben meer begeleiding nodig dan wij in onze dagopvang of bso kunnen bieden. Daarom werken we samen met KluppluZ. Zij zijn er speciaal voor kinderen en jongeren die extra ondersteuning nodig hebben.

Meer weten? Ga naar de website van KluppluZ.