21 september 2021

Korein officieel partner van Playing for Success

Korein officieel partner van Playing for Success
Categorie: partners

Met trots kunnen wij melden dat Korein officieel partner is geworden van Playing for Success. Playing for Success is een uniek concept, waarbij ontwikkelkansen van kinderen en jongeren worden vergroot. En daar dragen wij als Korein natuurlijk graag een steentje aan bij!

Met verschillende activiteiten helpt Playing for Success kinderen het beste uit zichzelf te halen. Kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken door gebrek aan zelfvertrouwen, (leer)motivatie of een negatief zelfbeeld, worden geholpen door op een niet-schoolse manier zoveel mogelijk succeservaringen op te doen.  

Al langer organiseren wij samen met Playing for Success verschillende activiteiten. Zo waren wij deze zomer te gast in het Philips Stadion waar we met kinderen de leukste activiteiten hebben gedaan in een inspirerende omgeving.  

Als officiële partner maken we deel uit van een groot netwerk van partners die allen hetzelfde doel hebben; kinderen een boost geven in hun sociaal-emotionele en cognitieve ontwikkeling. Maar bovenal, dat kinderen lekker in hun vel zitten. 

Terug naar overzicht