Afrikalaan.

Son en Breugel

Aan de sportvelden van voetbalvereniging SBC in Son en Breugel vind je Korein Afrikalaan. Onze bso is bijzonder geschikt voor kinderen van 7 tot 13 jaar. Zij kunnen bij ons volop buiten spelen, bewegen en ontdekken. Wij bieden hen dagelijks allerlei activiteiten. Wat voor activiteiten dat zijn? Dat mogen de kinderen zelf mee bedenken. Geen (mid)dag is bij ons hetzelfde!

 

Buiten spelen, bewegen en ontdekken.
Wij hebben een grote, uitdagende buitenruimte met voetbalvelden en een beachvolleybalveld. Kinderen kunnen bij ons dan ook volop buiten spelen, bewegen en ontdekken! Wij bieden hen dagelijks allerlei activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan voetballen, hockeyen, skelteren of hutten bouwen. 

Ook binnen is genoeg te doen.
De ruime kantine nodigt uit tot allerlei activiteiten zoals knutselen, spelletjes doen of bouwen. De kinderen hebben daar alle materialen om de dag door te brengen. 

Wat wil jij doen?
Die vraag stellen wij je kind regelmatig. De tijd buiten school is tenslotte vrije tijd: kinderen beslissen zelf wat ze willen doen. En daarin geven wij ze een ruime keuze. Ook mogen ze zelf kiezen of ze de activiteiten mét of zónder pedagogisch medewerker(s) willen doen. 

Praktische informatie.

Onze openingstijden zijn:

maandag
14.45 tot 18.30 uur
dinsdag
14.45 tot 18.30 uur
woensdag
bij Ruysdaelstraat
donderdag
14.45 tot 18.30 uur
vrijdag
bij De Ruimte

Korein Afrikalaan werkt samen met onderstaande scholen:

Deze vestiging heeft een oudercommissie. Je wordt geïnformeerd via deze pagina en het informatiebord op de vestiging. Je kunt contact opnemen met de oudercommissie via Oc.koreinderuimte@hotmail.com

Ons adres

Afrikalaan 2
5691 ZH Son en Breugel

06 - 13 02 02 04

afrikalaan@korein.nl

LRK: 231488300 (bso)

Plan route

Rondleiding aanvragen

Klantadviseur
Nicole Wijbrands
040 - 249 78 24
n.wijbrands@korein.nl
(di, do, vr)

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Konnect is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen en foto’s van de dag van jouw kind.