Mondorijk.

Helmond

Onze vestiging Mondorijk vind je in kindcentrum Mondorijk aan de Hulshoeve in Helmond. Mondorijk draagt vanuit visie, maatschappelijke verantwoordelijkheid en aantoonbare excellente kwaliteit bij aan de brede ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar. Mondorijk is een samenwerking van Qliq Primair Onderwijs, Korein en Spring. Je kunt bij ons terecht voor dagopvang. 

Sinds 8 januari 2024 zijn de vso en bso overgenomen door Spring kinderopvang. Deze worden dan ook verzorgd op de nieuwe vestiging van ons kindcentrum Mondorijk aan de Stepekolk.
Vanaf 18 augustus 2024 wordt ook dagopvang overgenomen door Spring.

Wil je je kind inschrijven voor dagopvang, vso of bso? Neem dan contact op met Spring via klantenservice@spring-kinderopvang.nl. Of neem een kijkje bij Mondomijn.

Mondorijk visie.
Met alle nieuwe kennis over de ontwikkeling van kinderen, is kinderopvang en onderwijs bij Mondorijk anders georganiseerd. Niet meer leren van 1 leerkracht, met 30 kinderen in een groep, met dezelfde lesstof uit een boek. Bij Mondorijk heeft ieder kind een programma op maat. Het aanbod is breed en integraal en overstijgt de doelen van onderwijs en kinderopvang.

 

Elk kind alle kansen.
Samen met partners werken we vanuit een gezamenlijke gedrevenheid om kinderen alle kansen te geven ‘het beste uit zichzelf te halen’.

 

Voor nu en de toekomst.
De professionals in ons kindcentrum werken vanuit kracht, vanuit samenwerking en vanuit een gedeelde pedagogische visie. Op basis van intern en extern wetenschappelijk onderbouwd onderzoek ontwikkelt Mondorijk voortdurend, met de samenleving van nu en de toekomst in ons vizier.

Praktische informatie.

Onze openingstijden zijn:

maandag
7.30 tot 18.30 uur
dinsdag
7.30 tot 18.30 uur
woensdag
Gesloten 
donderdag
7.30 tot 18.30 uur
vrijdag
Gesloten 

School

Wij werken samen met de volgende school:


Vestiging
Soms komt het voor dat opvang op onze vestiging niet mogelijk is. Dan vangen wij je kind op deze vestiging op:

Deze vestiging heeft een oudercommissie. Je wordt geïnformeerd via deze pagina en het informatiebord op de vestiging.

Je kunt contact opnemen met de oudercommissie via kcr@mondomijn.nl.

Amber Martens
Vestigingsmanager 
a.martens.2@korein.nl
06 - 25 13 12 24

Ons adres

Hulshoeve 4
5708 SL Helmond

06 - 25 77 82 93

LRK: 397358635 (dagopvang)
LRK: 330436399 (bso)

Plan route

Rondleiding aanvragen

Klantadviseur
Sjan van Gool
040 - 294 89 66
s.vangool@korein.nl
(ma, di, do)

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Konnect is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen en foto’s van de dag van jouw kind.