Driessen.

Helmond

Je vindt onze vestiging op de Human Campus, goed bereikbaar vanuit de Automotive Campus. Je kunt bij ons terecht voor dagopvang voor jouw kind(eren) van 0 tot 4 jaar. Wij hebben een speciale samenwerking met Driessen Groep. 

 

Allerkleinsten en peuters elk een eigen groep.
We hebben een baby-/dreumesgroep en een peutergroep. Ons vaste team biedt jouw kind een stabiele en vertrouwde basis waarin de ontwikkeling van jouw kind voorop staat. We geven extra aandacht aan zelfstandigheid en zelfredzaamheid, zodat jouw kind meer zelfvertrouwen krijgt en lekker in zijn vel zit. 

Driessen Groep.
Om medewerkers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunnen de opvangtijden worden afgestemd op jouw werktijden. De afname van dagopvang start met minimaal vijf aaneengesloten uren en is daarna flexibel in te delen. Je stemt je contract dus precies af op wat je nodig hebt.

Praktische informatie.

Onze openingstijden zijn:

maandag
7:30 tot 18.30 uur
dinsdag
7:30 tot 18.30 uur
woensdag
7:30 tot 18.30 uur
donderdag
7:30 tot 18.30 uur
vrijdag
7:30 tot 18.30 uur

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

Contact: oudercommissiekorein@driessengroep.nl

Monique Verheijen
Vestigingsmanager

Ons adres

Vlamovenweg 4
5708 JV Helmond

06 11 58 07 48

driessen@korein.nl

LRK: 695715185

Plan route

Rondleiding aanvragen

Klantadviseur
Sjan van Gool
040 - 294 89 66
s.vangool@korein.nl
(ma, di, do)

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Konnect is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen, foto’s van de dag van jouw kind en het aantal ruiluren dat je hebt opgebouwd.