Jouw nieuwe werkplek.

Op onze sportieve bso's

Vijfkamplaan Eindhoven Rijstenweg Eindhoven Grasland Eindhoven

“Ik volgde de docentenopleiding tot docent lichamelijke opvoeding aan de Sporthogeschool. Tijdens mijn opleiding kwam ik erachter dat sportdocent niet helemaal was wat ik voor ogen had. Kinderen ontwikkelen zich het beste als ze doen wat ze leuk vinden. Dat vind ik belangrijk. In de kinderopvang kan ik ze hierin meer bieden dan op een school.”

"Ik hou van activiteiten bedenken en bewegen en dat is wat ik vanuit mijn sportopleiding goed kan toepassen op de bso. Ik krijg de ruimte om mijn creativiteit en ervaring te laten zien, door wekelijks nieuwe activiteiten uit te proberen op de groep. Het is heel afwisselend werk, wat mij elke dag blijft uitdagen."

"Via mijn stageplaatsen tijdens mijn opleiding sport & bewegen in Tilburg heb ik veel met jonge kinderen en tieners mogen werken. Hier heb ik enorm veel van geleerd!

Wat een top keuze was het om te gaan werken op een bso! Eerst heb ik 1,5 jaar op een reguliere bso gewerkt, waar ik ook weer veel geleerd heb op het pedagogische vlak. Nu werk ik met veel plezier op één van de sport en spel bso's van Korein."