Jupiterstraat.

Son en Breugel

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Jupiterstraat in Son en Breugel. Op onze locatie is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

 

Onze locatie.
Wij zijn gevestigd in Basisschool De Stokland. We werken dan ook nauw met de basisschool samen en we zorgen ervoor dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Op onze locatie hebben we een Peuterspeelzaal groep voor kinderen van 2 tot 4 jaar, die op maandag- & donderdagochtend en woensdag- & vrijdagochtend geopend is. We werken met een beredeneerd aanbod voor de kinderen en samen met de kleuters doen we activiteiten in het thema. De bso-ruimtes bevinden zich in het schoolgebouw. We hebben de beschikking over diverse ruimtes in de school, zoals de keuken en de gymzaal, waardoor we een grote diversiteit aan activiteiten kunnen aanbieden.Voordelen voor ouder en kind.
- Kinderparticipatie vinden wij erg belangrijk
- Het welbevinden van het kind staat voorop
- Een vertrouwde omgeving
- Enthousiast team

 

Kom een kijkje nemen    Bereken jouw kosten


Of schrijf jouw kind direct in >

Meer over deze locatie:

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

Adres

Jupiterstraat 3
5694 TG Son en Breugel

(06) 13 86 49 04
LRK: 248178155 (dagopvang)
LRK: 228917621 (bso)

Openingstijden

maandag 07.30 - 18.30
dinsdag 07.30 - 18.30
woensdag 07.30 - 18.30
donderdag 07.30 - 18.30
vrijdag 07.30 - 18.30

Contactpersoon

Judith-van-den-Bos-Cohen.jpg

Judith van den Bos
Locatiemanager

Klantadviseur
Nicole Wijbrands
040 - 249 78 24
(di, do, vr)
n.wijbrands@korein.nl

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Flexkids is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen, foto’s van de dag van jouw kind en het aantal ruiluren dat je hebt opgebouwd.