Mondorijk.

Helmond

Onze locatie Mondorijk vind je in kindcentrum Mondorijk aan de Hulshoeve in Helmond. Mondorijk draagt vanuit visie, maatschappelijke verantwoordelijkheid en aantoonbare excellente kwaliteit bij aan de brede ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar. Mondorijk is een samenwerking van Qliq Primair Onderwijs en Korein. Je kunt bij ons terecht voor dagopvang en buitenschoolse opvang.

Vanaf 8-1-2024 gaat de vso en bso over naar Spring Kinderopvang op de nieuwe locatie van ons kindcentrum Mondorijk aan de Stepekolk. Wil je je kind inschrijven voor vso of bso bij Mondorijk? Neem dan contact op met Spring via klantenservice@spring-kinderopvang.nl

 

Mondorijk visie.
Met alle nieuwe kennis over de ontwikkeling van kinderen, is kinderopvang en onderwijs bij Mondorijk anders georganiseerd. Niet meer leren van 1 leerkracht, met 30 kinderen in een groep, met dezelfde lesstof uit een boek. Bij Mondorijk heeft ieder kind een programma op maat. Het aanbod breed en integraal en overstijgt het de doelen van onderwijs en kinderopvang.

 

Elk kind alle kansen.
Samen met partners werken we vanuit een gezamenlijke gedrevenheid om kinderen alle kansen te geven ‘het beste uit zichzelf te halen’.

 

Voor nu en de toekomst.
De professionals in ons kindcentrum werken vanuit kracht, vanuit samenwerking en vanuit een gedeelde pedagogische visie. Op basis van intern en extern wetenschappelijk onderbouwd onderzoek ontwikkelt Mondorijk voortdurend, met de samenleving van nu en de toekomst in ons vizier.

Praktische informatie.

Onze openingstijden zijn:

maandag
7.30 tot 18.30 uur
dinsdag
7.30 tot 18.30 uur
woensdag
7.30 tot 18.30 uur
donderdag
7.30 tot 18.30 uur
vrijdag
7.30 tot 18.30 uur

School

Wij werken samen met de volgende school:


Locatie
Soms komt het voor dat bso-opvang op onze locatie niet mogelijk is. Dan vangen wij je kind op deze locatie op:

Deze locatie heeft een oudercommissie. Je wordt geïnformeerd via deze pagina en het informatiebord op de locatie.

Je kunt contact opnemen met de oudercommissie via kcr@mondomijn.nl.

Mijke van Lieshout
Locatiemanager
06 - 25 77 82 50
m.bastiaans@korein.nl 

Ons adres

Hulshoeve 4
5708 SL Helmond

06 - 25 77 82 92

LRK: 397358635 (dagopvang)
LRK: 330436399 (bso)

Plan route

Rondleiding aanvragen

Klantadviseur
Sjan van Gool
040 - 294 89 66
(ma, wo, do)
s.vangool@korein.nl

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Konnect is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen, foto’s van de dag van jouw kind en het aantal ruiluren dat je hebt opgebouwd.