Kerkstraat.

Leende

Namens ons team heet ik jullie van harte welkom bij Korein Kerkstraat in Leende. Op onze locatie krijgt jouw kind alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft en is er altijd wel iets te beleven. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

 

Kinderen van 0 tot 13 jaar zijn welkom bij onze dagopvang, vso, tso en bso. Met een professioneel team, vol gepassioneerde medewerkers, zorgen we dat jouw kind op een fijne manier kan opgroeien. Onze begeleiding gaat uit van de behoeften van het kind, waarbij welbevinden en kindontwikkeling voorop staan.

Onze locatie.
Vanaf 1 februari 2021 zitten we in een nieuw gebouw met grote, lichte ruimtes. In het hart van Leende zitten we samen met basisschool de Triangel, waarmee wij als bredeschool samenwerken. Ook het uitleenpunt van de bibliotheek en het dorpshuis zitten in hetzelfde gebouw. Zo kunnen we gebruikmaken van verschillende faciliteiten.

Dagopvang. 
De baby- en peutergroep grenst met hun groepsruimte aan een tuin om volop in te bewegen. We zijn een VVE-locatie en werken vanuit de methode Uk en Puk met thema’s. Bij thema’s toveren we de groepsruimte om tot een uitdagende speel-leeromgeving waarin kinderen herkenningspunten uit hun leefwereld terugvinden. Op ieder ontwikkelingsgebied komen activiteiten binnen de thema’s terug. 

Met de VVE-methode leveren we een bijdrage aan de voorbereiding op de basisschool. Daarnaast moedigen wij kinderen zoveel mogelijk aan om dingen zelf te doen, om de zelfredzaamheid te bevorderen.

Bso.
Kinderen moeten kunnen spelen en chillen in een huislijke sfeer. Bij ons kiezen ze zelf waar ze zin in hebben. Dagelijks is er een activiteitenaanbod, onderverdeeld in de volgende hoofdgroepen; click (multimedia), ontmoet, beweeg, maak en experimenteer. In vakanties en tijdens studiedagen breiden we dit aanbod verder uit met activiteiten en uitstapjes.
Op maandag, dinsdag en donderdag hebben de oudste kinderen een eigen ruimte waar zij zich kunnen terugtrekken. Hieraan grenst een grote open keuken waar ze aan de slag kunnen met kook- en bakkunsten.


Voordelen voor ouder en kind.
- Mooie, grote groepsruimtes en een tuin
- Open keuken om samen met kinderen te koken
- Techniek en ik / dagelijks een uitdagend activiteitenaanbod voor de bso
- Voor de oudste bso-kinderen is er een aparte ruimte om zich terug te trekken en hun eigen ding te doen

 

Kom een kijkje nemen    Bereken jouw kosten


Of schrijf jouw kind direct in >

Adres

Kerkstraat 2a
5595 CX Leende

06 - 25 67 90 25 (babygroep)
06 - 25 67 90 85 (peutergroep)
06- 25 67 90 49 (bso)
kerkstraat@korein.nl

LRK dagopvang: 252317610
LRK bso: 116952842

Plan route

Rondleiding aanvragen

Openingstijden

maandag 07.30 - 18.30
dinsdag 07.30 - 18.30
woensdag 07.30 - 18.30
donderdag 07.30 - 18.30
vrijdag 07.30 - 18.30

Contactpersoon

Foto-Eva1.jpg

Eva Verrijt
Locatiemanager
06 - 50 19 36 18
e.verrijt@korein.nl

Klantadviseur
Miriam Veerman
040 - 294 89 31
(ma, di, wo, do(o))
m.veerman@korein.nl

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Flexkids is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen, foto’s van de dag van jouw kind en het aantal ruiluren dat je hebt opgebouwd.