Kindcentrum Vijfblad.

Geldrop

Namens ons team heet ik u van harte welkom bij Kindcentrum Vijfblad. Zowel op de kinderopvang als de basisschool is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

 

Onze locatie.
Uw kind krijgt bij ons alle aandacht die het nodig heeft, in een leuke, uitdagende en veilige omgeving. Onze locatie is onderdeel van Kindcentrum Vijfblad waardoor er een nauwe samenwerking is tussen Korein en basisschool ’t Vijfblad. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien.

Op Kindcentrum Vijfblad bieden wij opvang voor kinderen van 0-13 jaar. De allerjongste vangen wij op in de dagopvanggroep voor kinderen van 0-4jaar (verticaal). Wij spelen in op de verschillende ontwikkelingsfasen van uw kind. Daarnaast bieden we het Peuteraanbod aan voor kinderen van 2 tot 4 jaar (voormalige Peuterspeelzaal Kiekeboe), hier kan hij of zij een paar uur per week spelen met andere peuters. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren de ontwikkeling van uw peuter speels en gericht en bereiden het alvast voor op de basisschool. Na school kunnen de kinderen fijn spelen op de BSO. De KidZclub is er voor kinderen van 4-6 jaar en voor de oudste kinderen is er de Campus groep (7-13jaar). De activiteiten en begeleidingsvormen sluiten aan bij de leeftijd en ontwikkelingsfase van de kinderen. Hierbij ligt het initiatief vooral bij de kinderen.

Voordelen voor ouder en kind.
- Kindontwikkeling en welbevinden staat voorop
- Een ervaren team dat kwaliteit bieden belangrijk vindt
- Veel aandacht voor basisveiligheid en eigenheid van elk kind en ouder
- Mooie ligging in een natuurrijke omgeving
- Peutergym

 

Kom een kijkje nemen    Bereken jouw kosten


Of schrijf jouw kind direct in >

Meer over deze locatie:

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging. U kunt contact opnemen met de oudercommissie via kkpocgeldrop@gmail.com.

Ons adres

Linze 3
5667 AH Geldrop

06 - 15 44 62 61 (dagopvang)
06 - 22 92 98 31 (bso)
06 - 21 40 54 27 (peuteraanbod)

kindcentrumvijfblad@korein.nl

LRK: 282692782 (dagopvang)
LRK: 147890512 (bso)

Plan route

Rondleiding aanvragen

Openingstijden

maandag 07.30 - 18.30
dinsdag 07.30 - 18.30
woensdag 07.30 - 18.30
donderdag 07.30 - 18.30
vrijdag 07.30 - 18.30

Contactpersoon

Rosalie van Staveren
Locatiemanager

Klantadviseur
Miriam Veerman
040 - 294 89 31
(ma, di, wo, do(o))
m.veerman@korein.nl

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Flexkids is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen, foto’s van de dag van jouw kind en het aantal ruiluren dat je hebt opgebouwd.