Ouverture.

Eindhoven - Woensel-Noord

Op onze locatie kun je terecht voor dagopvang en peuterwerk voor jouw kind(eren) van 0 tot 4 jaar. We werken nauw samen met SKPO De Boschuil. Samen met locatie Kiplinglaan, Johathan Swiftlaan en Topaasring vormen we SPIL Blixembosch. Samen zorgen we dat jouw kind op een fijne manier kan opgroeien.
 

Wat er bij jouw kind speelt, vinden wij belangrijk.
Wij zorgen voor warme overdrachten met de school en de andere locaties. Ook ondernemen we samen activiteiten. Zo weten wij altijd wat er bij jouw kind speelt.

Ontwikkelingsfase en zelfstandigheid.
Om de zelfstandigheid van kinderen te bevorderen zijn het meubilair, de spelmaterialen, de zogenoemde oefeningen uit het dagelijks leven en de werkjes voor de kinderen afgestemd op hun ontwikkelingsfase. Zo kunnen kinderen zich ontwikkelen tot zelfstandige personen, die verantwoordelijk zijn voor hun omgeving, het eigen handelen en gedrag.

Volop licht en ruimte.
Onze ruimte is licht en kleurrijk. We hebben vier groepen met elk een eigen ruimte. Een grote hal en een heerlijke buitentuin.

Praktische informatie.

Babygroepen (0 - 2.3 jaar)
We hebben twee babygroepen:

  • Wolfje
  • Kwekkelien

Op onze babygroepen gaan we zoveel mogelijk mee in het dagritme van jullie kindje. Wij observeren en registeren via ons volgsysteem KIJK!. Van baby's tot 1 jaar kun je het dagritme volgen via ons ouderportaal KidsKonnect.

Peuterwerkgroepen (2.3 - 4 jaar)
We hebben twee peuterwerkgroepen:

  • Donald
  • Willie Wortel

Kinderen vanaf 2 jaar en 3 maanden kunnen meedoen in onze peuterwerkgroep. We stimuleren de ontwikkeling van jouw kind speels en gericht. Bijzonder is onze begeleiding volgens de VE-methode. En we volgen de ontwikkeling van jouw kind met het observatieprogramma KIJK!.

Wij werken nauw samen met de scholen in onze wijk. Samen zorgen we dat jouw kind op een fijne manier kan opgroeien. Dit doen we onder andere door warme overdrachten en gezamenlijk activiteiten. Zo weten we altijd wat er bij jouw kind speelt.

We zijn spilpartner van basisschool De Boschuil.

Onze openingstijden zijn:

maandag
7.30 tot 18.30 uur

dinsdag
7.30 tot 18.30 uur

woensdag
7.30 tot 18.30 uur

donderdag
7.30 tot 18.30 uur

vrijdag
7.30 tot 18.30 uur

Via onze app KindsConnect delen wij regelmatig foto's en filmpjes met jou als ouder. Ook kun je hier bijzonderheden noteren of berichten naar ons sturen. Bij belangrijken zaken kun je ons natuurlijk altijd telefonisch benaderen.

Lees hier meer over het ouderportaal.

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging. U kunt contact opnemen met de oudercommissie via ouderraadkoreinblixembosch@googlegroups.com.

 

Inge de Haan
Locatiemanager
i.dehaan@korein.nl

 

Ons adres

Ouverture 6
5629 PV Eindhoven

040 - 249 17 07

Kwekkelien: 06 - 15 38 54 35
Donald: 06 - 15 64 57 05
Wolfje: 06 - 15 64 35 38
Willie Wortel: 06 - 15 65 26 53

ouverture6@korein.nl

LRK: 780349507

Plan route

Rondleiding aanvragen

Klantadviseur
Renee Verdijk
040 - 249 71 32
(di,do,vrij)
r.verdijk@korein.nl

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Konnect is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen, foto’s van de dag van jouw kind en het aantal ruiluren dat je hebt opgebouwd.