Asterstraat (Het Talent).

Asten

Namens ons team heet ik jouw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Asterstraat in Asten. Op onze locatie is altijd wel iets te beleven. Jouw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

 

Spelen én heel veel leren.
Jouw kind krijgt bij ons alle begeleiding die het nodig heeft. In een leuke, uitdagende en veilige omgeving. Onze locatie is een kleinschalig dagverblijf gevestigd in kindcentrum het Talent gelegen in de Bloemenwijk te Asten. De kinderen van onze buitenschoolse opvang kunnen gebruik maken van het grote schoolplein. Voor de kinderen van de dagopvang hebben wij een eigen tuin waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Onze samenwerkingspartner is basisschool het Talent.


Voordelen voor ouder en kind.
- Kindontwikkeling welbevinden en betrokkenheid staan voorop
- Beschikking over een eigen grote tuin
- Babygroep en peutergroep, peuterwerk en bso
- Intensieve samenwerking met school
- Themagericht werken voorbereiding op de basisschool
- Betrokken en ervaren team

 

Kom een kijkje nemen    Bereken jouw kosten


Of schrijf jouw kind direct in >

Meer over deze locatie:

Deze vestiging heeft een oudercommissie. Je wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging. Neem contact op met de oudercommissie via ockoreinheusden.asterstraat@gmail.com.

Adres

Asterstraat 37
5721 EE  Asten

0493 - 688370
asterstraat@korein.nl
LRK dagopvang: 270389738
LRK bso: 860438223

Openingstijden

maandag 7.30 - 18.30 uur
dinsdag 7.30 - 18.30 uur
woensdag 7.30 - 18.30 uur
donderdag 7.30 - 18.30 uur
vrijdag 7.30 - 18.30 uur

Contactpersoon

Linda van Bussel 
Locatiemanager

Sjan van Gool
Klantadviseur
040 - 294 89 66 (ma, wo, do)
s.vangool@korein.nl

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Flexkids is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen, foto’s van de dag van jouw kind en het aantal ruiluren dat je hebt opgebouwd.