Dionysiusstraat.

Ommel

Korein Dionysiusstraat in Ommel (gemeente Asten) vind je in OBS Kleurrijk. In een licht en ruim lokaal met verschillende speel- en ontdekhoeken bieden wij buitenschoolse opvang en peuterwerk aan. Alle kinderen zijn welkom. Ook als zij niet in Ommel wonen of (straks) niet naar de basisschool in Ommel gaan.

Kleine locatie met uniek karakter.
Het kleinschalige geeft onze locatie een uniek karakter. De sfeer is gemoedelijk en open. Veel kinderen (her)kennen andere kinderen en ouders uit hun persoonlijke omgeving. Bij de start op de groep geven we de kinderen de tijd en ruimte om te wennen. Wat heeft het kind nodig om lekker in zijn of haar vel te zitten, en zich veilig te voelen in de peutergroep? Hierbij stemmen we vanzelfsprekend af met de ouders.

Puk.
We stimuleren de ontwikkeling van kinderen met Puk, een methode die specifiek is gericht op de ontwikkelingsfasen van peuters. Van daaruit werken we met thema’s. Er is aandacht voor sociale vaardigheden, taal en rekenontwikkeling en motoriek. Hierbij werken we actief samen met de basisschool. We kijken waar en wanneer we gezamenlijke activiteiten kunnen doen zoals een herfstwandeling of sinterklaasviering.

Soepele overstap naar de basisschool.
Als een kind naar de basisschool gaat, zorgen we voor een warme overdracht. In overleg met de ouders en leerkracht bekijken we wat het kind nodig heeft om een goede overstap te kunnen maken. 

Op de bso bepaal je lekker zelf wat je wilt doen. 
Zelfvertrouwen – dát is het mooiste wat we kinderen kunnen geven. Kinderen mogen zelf beslissen hoe ze bij ons hun vrije tijd indelen. We dagen ze wel uit, maar ze krijgen ook, op hun eigen niveau, inspraak. Even lekker chillen, spelen met een vriendje of meedoen aan een activiteit. We hebben volop speel- en bewegingsruimte, bijvoorbeeld op de voetbalvelden naast ons. Buitenspelen doen we ook volop!

Praktische informatie

Onze openingstijden zijn:

maandag
geen peuterwerk/bso

dinsdag
peuterwerk/bso

woensdag
gesloten

donderdag
peuterwerk/bso

vrijdag
gesloten

Locatie

Soms komt het voor dat bso-opvang op onze locatie niet mogelijk is. Dan vangen wij je kind op deze locatie op:

Jan van der Diesduncstraat

Deze vestiging heeft een oudercommissie. Je wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

Contact: oudercommissieommel@gmail.com

Samantha van der Aa
Locatiemanager
s.vanderaa@korein.nl
06 50193606

 

Ons adres

Dionysiusstraat 4
5724 AC Ommel 

06 - 25 37 40 29
dionysiusstraat@korein.nl

LRK dagopvang: 137703478
LRK bso: 695087393

Plan route

Rondleiding aanvragen

Klantadviseur
Jessica van Hout
040 - 294 71 33
(ma, wo, do)
j.vanhout@korein.nl

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Konnect is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen, foto’s van de dag van jouw kind en het aantal ruiluren dat je hebt opgebouwd.