Tussenschoolse opvang (tso).

Vanaf 4 jaar.

Kinderen die lekker in hun vel zitten, kunnen zich optimaal ontwikkelen. Een fijne pauze op school draagt hieraan bij. Wij zorgen er dan ook voor dat de lunch goed geregeld én leuk is. Wil je weten of wij ook tussenschoolse opvang verzorgen op de basisschool van jouw kind? 


Op dit moment wordt alleen tussenschoolse opvang aangeboden op:

Basisschool De Sonnewijzer
door Korein Ruysdaelstraat (let op, gewijzigde werkwijze)

Energie voor de rest van de middag.
De kinderen eten onder begeleiding rustig een boterham, spelen en ontspannen. Boterhammen nemen kinderen zelf mee. Door even lekker buiten te bewegen, hebben ze een fijne pauze en krijgen ze weer volop energie voor daarna.
Met onze tso weet iedereen waar hij aan toe is: de kinderen, ouders en school. Allerlei belangrijke zaken leggen we in overleg met school vast in een pedagogisch werkplan. We stimuleren bijvoorbeeld een gezond eetpatroon en voldoende lichaamsbeweging. Want je leert beter wanneer je gezond eet en beweegt!

Vertrouwde gezichten.
Tso is onderdeel van een dagarrangement. Binnen dit arrangement kies je zelf welke vorm(en) van kinderopvang je nodig hebt: voorschoolse, tussenschoolse en/of naschoolse opvang. Hiermee zorgen we voor een doorgaande ontwikkellijn die de ontwikkeling van jouw kind bevordert. Bovendien ziet je kind zo vooral dezelfde, vertrouwde gezichten op één dag.


Wat neem je mee?

Wij zorgen voor een fijne pauze. Om hier alle aandacht aan te kunnen schenken, verzorgen we geen eten en drinken tijdens de tso. Kinderen nemen dus hun eigen lunch mee naar school.


Wanneer?
Maakt jouw kind op vaste dagen in de week gebruik van tso? Of alleen af en toe een keertje? Je kunt zelf een planning maken. Via het Ouderportaal regel je dat snel en gemakkelijk. Op de dagen die je zelf kiest.

Tot snel?

Leuk dat je ons hebt gevonden! Je bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven op een van onze locaties. Wil je eerst berekenen wat onze kinderopvang kost? Bekijk onze producten en tarieven of bereken het snel met onze rekentool! Voor persoonlijk advies bel je met (040) 294 89 89.