Inschrijven / aanmelden

Wil je je kind inschrijven bij Korein? Lees hier het antwoord op een aantal veelgestelde vragen over inschrijven en aanmelden.

Via dit formulier kun je je kind inschrijven. Inschrijven is vrijblijvend. Na inschrijving krijg je van Korein een bevestiging van de aanvraag. Hierin leggen wij uit wat je van ons kunt verwachten.

Nee, een inschrijving is vrijblijvend. Je betaalt geen inschrijfkosten.

Peuterwerk valt onder dagopvang. Kies bij 'Opvangvorm' voor 'Dagopvang'. Hierna kun je een locatie kiezen waar wij peuterwerk aanbieden.

Wanneer jouw kind nog niet geboren is, kun je dit veld leeg laten. Zodra je kind geboren is, kun je het BSN aan ons doorgeven.

Is jouw kind nog niet geboren? Vul dan bij roepnaam 'Baby' in.

Korein biedt alleen opvang op vaste dagen in de week in een 40-weken- of 52-weken-arrangement.

> Lees meer op www.korein.nl/tarieven/extra-opvang

Ben je klant bij Korein?
Op dit moment kun je alleen vakantieopvang aanvragen op basis van ‘extra opvang’. Zo voorkomen we dat de vakantieopvang tot extra sluitingen leidt. We kunnen je pas kort voor de vakantie laten weten of we plaats hebben voor jouw kind.

Ben je nog geen klant van Korein?
We kunnen je helaas geen losse vakantieopvang aanbieden. Vanwege het personeelstekort in de kinderopvang doen wij er alles aan om de dienstverlening voor onze bestaande klanten te blijven aanbieden.

Ja, afhankelijk van de bezetting kun je extra opvang afnemen.

Ben je klant van Korein?
Je kunt dit via het ouderportaal aanvragen. Er wordt dan bekeken of er plek is op de locatie. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden via het ouderportaal.

Ben je geen klant van Korein?
Dan kunnen we je helaas geen incidentele opvang aanbieden. Vanwege het personeelstekort in de kinderopvang doen wij er alles aan om de dienstverlening voor onze bestaande klanten te blijven aanbieden.

Het nummer van je locatie kun je terugvinden op je facturen, je contract en op de pagina van jouw locatie op deze website.
Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) kun je het registratienummer ook opzoeken.

Als je gebruik wilt maken van een peuterwerkplaats waarvoor je een vergoeding van de gemeente krijgt, moet je de volgende documenten bij ons aanleveren:

  1. Ondertekend contract
  2. Ondertekende N-WKO verklaring (dit is een onderdeel van het contract)
  3. Inkomensgegevens

Contract en N-WKO verklaring
Je hebt van ons een contract en een N-WKO verklaring gekregen. Beide documenten kun je  ondertekenen en aan ons terugsturen via je computer of smartphone.

Inkomensgegevens
Stuur de meest recente inkomensgegevens van jou en je eventuele toeslagpartner naar info@korein.nl. Doe dit bij voorkeur via een beveiligde mail. Met inkomensgegevens bedoelen we een salarisstrook, uitkeringsspecificatie of de jaaropgave van vorig jaar.

Met je inkomensgegevens bepalen we welk tarief (ouderbijdrage) er voor je geldt. Hebben wij je inkomensgegevens niet? Dan betaal je het tarief zonder vergoeding van de gemeente.

> Lees meer onze tarieven op www.korein.nl/tarieven/peuterwerk

Verandert je inkomens- of werksituatie?
Je bent verplicht om dit aan ons door te geven. Bel 040 - 294 89 89 of stuur een mail naar info@korein.nl.

Goed om te weten
Je kunt alleen gebruikmaken van een peuterwerkplaats met vergoeding van de gemeente als je géén recht hebt op kinderopvangtoeslag.

Ben je nieuwsgierig naar de kinderopvang van Korein? Kom gerust eens kijken op de vestiging van jouw keuze. Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

Korein heeft vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. 

> Vind hier eenvoudig de dichtstbijzijnde locatie van Korein

Het inschrijfformulier heeft een aantal velden die verplicht ingevuld moeten worden. Heb je deze velden niet of niet goed ingevuld? Dan kun je niet verder. Er verschijnt dan een rood vlak met de melding welk veld nog ingevuld moet worden.