Boterbloem.

Venray

Vanaf 1 juli sluit de bso bij de Boterbloem. En vanaf 1 september is onze vestiging op woensdag gesloten.

In het gebouw van Montessorischool Venray zit Korein Boterbloem. Je kunt bij ons terecht voor dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang (bso) voor je kind(eren). Wij werken volgens de visie van Maria Montessori. Daarbij sluiten we naadloos aan op Montessorischool Venray. De doorgaande ontwikkellijn van je kind staat bij ons op nummer één. Zo is de overstap naar school voor jou en je peuter zó gemaakt! 

Help mij het zelf te doen.
Vanuit de visie van Maria Montessori gaan we uit van de zelfstandigheid van het kind. 'Help mij het zelf te doen' staat hierbij centraal. Alles wat het kind zelf kan, mag het zelf doen. We stimuleren en motiveren de kinderen om bijvoorbeeld zelf de boterham te smeren, de jas aan te trekken of zelf te kiezen waarmee ze willen spelen. Het kind bepaalt daarbij zelf waarmee, met wie, waar, hoe lang en hoe vaak het met materiaal bezig wil zijn.

Onze groepen.
In drie groepen bieden we opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. We hebben een babygroep (0 tot 2 jaar), een peuterwerkgroep (2 tot 4 jaar) en een groep buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar). 

Praktische informatie.

Onze openingstijden zijn:

maandag
7.30 tot 18.30 uur

dinsdag
7.30 tot 18.30 uur

woensdag
7.30 tot 18.30 uur

donderdag
7.30 tot 18.30 uur

vrijdag
7.30 tot 18.30 uur

In drie groepen bieden we opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar:

  • babygroep (0 tot 2 jaar)
  • peuterwerk (2 tot 4 jaar)
  • buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar)

Babygroep (0 tot 2 jaar)
Kinderen die lekker in hun vel zitten, kunnen zich optimaal ontwikkelen. Dat is ook het geval bij de allerkleinsten. Daarom zorgen we voor geborgenheid, persoonlijke aandacht en warmte. En de ruimte om hen al spelend te laten ontdekken wat ze leuk vinden, op hun eigen moment en op hun eigen wijze. Zodat jij jouw kind zíet groeien!

Peutergroep (2 tot 4 jaar)
Wordt je kind 2 jaar? En wil je geen kinderopvang maar wel peuterspeelzaal? Je kind kan bij Korein Boterbloem naar onze peutergroep voor 2 dagdelen per week, net als op een peuterspeelzaal. Hier kan je peuter een paar uur spelen met andere peuters, sociale contacten opbouwen en kennismaken met de Montessori-visie.

De kosten voor peuterwerk (peuterspeelzaal) zijn afhankelijk van je persoonlijke situatie. Je leest hier meer over op www.korein.nl/peuterwerk

Buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar)
Kinderen die lekker in hun vel zitten, kunnen zich optimaal ontwikkelen. Extra belangrijk dus om ze ook buiten school een leuke tijd te bieden. Met ruimte om te ontdekken wat ze dan precies leuk vinden en waar hun talent ligt. Zelfvertrouwen – dát is het mooiste wat we een kind kunnen geven. Door ze uit te dagen op hun eigen niveau en ze inspraak te geven. Met een luisterend oor en de ruimte om vooral eens buiten de lijntjes te kleuren. Want wij geloven dat jouw kind daarvan groeit.

Korein Boterbloem werkt samen met onderstaande scholen:

Deze vestiging heeft een oudercommissie. Je wordt geïnformeerd via het ouderportaal. Of neem contact op via: boterbloemoc@gmail.com

Bo van Rens
Vestigingsmanager
b.vanrens@korein.nl
06 - 10 14 65 65

Ons adres
Boterbloem 45
5803 CN  Venray

06 - 11 71 74 16 (dagopvang)
06-25679056 (bso)

boterbloem@korein.nl
LRK: 169207146 (dagopvang) 
LRK: 599871696 (bso)

Plan route

Rondleiding aanvragen

Klantadviseur
Miriam Veerman
040 - 294 89 31
m.veerman@korein.nl
ma, di, wo, do (o)

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Konnect is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen en foto’s van de dag van jouw kind.