De Fonkeling.

Spoordonk

Je vindt onze vestiging in Speelleerplein de Fonkeling in Spoordonk. We werken nauw samen met het onderwijs. Je kunt bij ons terecht voor peuterwerk en na school kun je bij ons terecht voor de buitenschoolse opvang. Samen zorgen we ervoor dat jouw kind op een fijne manier kan opgroeien.

 

Zo is de overstap naar school zo gemaakt!
Bij de Fonkeling kan jouw kind vanaf 2 jaar tijdens peuterwerk spelenderwijs de wereld ontdekken en verkennen met andere peuters. Peuters spelen al regelmatig met de kleuters in vrij spel, en tijdens de themagerichte activiteiten. Doordat peuters vertrouwd raken met de kleuters, de ruimte en de juf van unit 1 stromen zij makkelijker door naar onderwijs.

 

Bso tijd is vrije tijd.
We dagen kinderen uit om mee te denken in het activiteitenaanbod, zodat de bso een plek wordt waar elk kind zich thuis mag voelen. Kinderen hebben de keuze of zij wel of niet meedoen aan activiteiten. Van creatief, theater, sport, spel en digitaal tot natuurbeleving, alles kan. Hebben de kinderen vandaag een idee en niet de middelen? Dan kijken we hoe we het idee tot uitvoering kunnen brengen en welke middelen nodig zijn.

Praktische informatie.

Op alle dagen van de week kunnen wij buitenschoolse opvang regelen. Op dinsdag en donderdag is de naschoolse opvang bij Speelleerplein de Fonkeling geopend. Op de overige dagen wordt jouw kind opgehaald en vindt de opvang bij Korein Rademekerstraat in Oirschot plaats. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn voor maandag zullen wij op maandag ook bij de Fonkeling open gaan.

Peuterwerk is open op dinsdag en vrijdag van 8:30 tot 12:30 uur.

maandag
gesloten

dinsdag
8.30 - 18.30 uur

woensdag
gesloten

donderdag
14.15 - 18.30 uur

vrijdag
08.30 - 12.30 uur

 

Scholen
Korein de Fonkeling werkt samen met onderstaande scholen:

Vestiging(en)
Korein de Fonkeling werkt samen met onderstaande vestiging(en): 

Dit betekend dat in vakanties en tijdens studiedagen de kinderen van Korein bso de Fonkeling opgevangen worden bij Korein bso de Linde.

Tessie Couturier - van Beek
Vestigingsmanager

Ons adres

Bernadettestraat 1
5688 KN Spoordonk

06 - 29 12 68 15

fonkeling@korein.nl

LRK: 485362004 (dagopvang)
LRK: 523294281 (bso)

Plan route

Rondleiding aanvragen

Klantadviseur
Jessica van Hout
040 - 249 71 33
j.vanhout@korein.nl
(ma, wo en do)

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Konnect is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen en foto’s van de dag van jouw kind.