Dalton Kindcentrum AvontuurRijk.

Oirschot

Tussen Best en Oirschot vind je onze vestiging voor dagopvang en buitenschoolse opvang. In ons Kindcentrum werken onderwijs en opvang nauw samen. Zo zorgen we ervoor dat jouw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder is onze doorgaande lijn waarmee we bijdragen aan de complete ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar. De overstap van dagopvang naar school is voor jou en jouw kind zo gemaakt!

 

Voelt een beetje als thuis.
We hebben een kleinschalige en ‘groene’ vestiging met aandacht voor de natuur en het omgaan met elkaar. In onze gezellige, lichte ruimtes voelt het een beetje als thuis. Met knusse hoeken voor de kleinere kinderen.

Buitenspelen in het groen.
Onze prachtige vestiging ligt midden in het groen. Kinderen kunnen naar hartelust ontdekken en spelen in onze grote buitenruimte met natuurlijke materialen. Binnen kunnen de oudere kinderen koken, bakken, knutselen en chillen.

Zelfstandig als het kan.
We geven extra aandacht aan zelfstandigheid en samenwerken. Dat doen we omdat we geloven in de kracht van kinderen. Door kinderen zelf dingen te laten doen, zie je ze pas echt groeien! 

Praktische informatie.

Onze openingstijden zijn:

maandag (dagopvang en bso)
07.30 - 18.30 uur
dinsdag (dagopvang en bso)
07.30 - 18.30 uur
woensdag (dagopvang)
07.30 - 18.30 uur
donderdag (dagopvang en bso)
07.30 - 18.30 uur
vrijdag
gesloten

Korein KC AvontuurRijk werkt samen met onderstaande scholen:

Deze vestiging heeft een oudercommissie. Je wordt geïnformeerd via deze pagina en het informatiebord op de vestiging. Je kunt contact opnemen met de oudercommissie via ocavontuurrijk@gmail.com.

Romi Braber
Vestigingsmanager
r.braber@korein.nl

Ons adres

Montfortlaan 20
5688 NM Oirschot

(06) 10744669 (dagopvang)
(06) 21661495 (bso)

avontuurrijk@korein.nl

LRK: 347119190 (dagopvang)
LRK: 167817553 (bso)

Plan route

Rondleiding aanvragen

Klantadviseur
Jessica van Hout
040 - 249 71 33
j.vanhout@korein.nl
(ma, wo en do)

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Konnect is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen en foto’s van de dag van jouw kind.