Talentrijk - Theo Driessenhof.

Helmond

Je vindt onze vestiging aan de Theo Driessenhof in Helmond. We werken nauw samen met het onderwijs Dalton-Kindcentrum Talentrijk. Samen zorgen we ervoor dat jouw kind op een fijne manier kan opgroeien. Je kunt bij ons terecht voor peuterwerk, dagopvang en buitenschoolse opvang. We zijn er voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

 

Babygroep
We hebben een aparte babygroep voor de kinderen van 0 tot 2 jaar. Zo kunnen wij ze veel geborgenheid en veiligheid bieden. We snappen dat het spannend kan zijn voor ouders om hun kindje weg te brengen. Wij vinden het dan ook belangrijk om korte lijnen te hebben met ouders. Door middel van ons ouderportaal kunnen ouders goed op de hoogte blijven van hoe het met hun kind gaat. Zo kunnen we bijvoorbeeld vroeg op de dag al een foto sturen zodat je als ouder ziet dat je kindje fijn aan het spelen of knuffelen is.

Als een kindje wat ouder wordt en op ontdekking gaat, kan hij dankzij ons open deurenbeleid al eens een kijkje nemen bij de peuters. De groepen grenzen aan elkaar, dus de overgang naar de peuters gaat ook heel soepel.

Peutergroep
Onze peutergroep is een combinatie van dagopvang en peuterwerk. Vijf ochtenden in de week bieden we peuterwerk aan. Zo kunnen ook kinderen met een VVE-indicatie bij ons terecht. De overige tijden kunnen kinderen gebruik maken van dagopvang. We werken thematisch op de peutergroep. Doordat de groepsinrichting, de boeken die we lezen en de activiteiten die we aanbieden allemaal rond hetzelfde thema zijn leren de kinderen snel veel over een onderwerp.

Zelfstandigheid en samen spelen vinden we heel belangrijk. Dit kan ook samen spelen met de kleuters van onderwijs zijn. Doordat de peutergroep aan de kleutergroep grenst, kunnen de peuters al ontdekken hoe het er bij de kleuters aan toe gaat. Zo zorgen we voor een soepele overgang naar de basisschool.

Bso
We vinden het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Ieder kind heeft een andere behoefte als hij/zij uit school komt. Het ene kind wil zich even terugtrekken en rustig bijkomen en het andere kind wil juist zijn energie kwijt. Hier is letterlijk en figuurlijk alle ruimte voor. In de groepsruimte zelf kunnen kinderen zich terugtrekken op de bank met een boek of rustig aan tafel een spelletje spelen. Maar ze kunnen ook op het ruime speelterrein gaan fietsen of in de speelzaal gaan ravotten.

Onze vestiging biedt de mogelijkheid om vanaf 07:00 uur opvang af te nemen. Zowel bij de dagopvang als bij de voorschoolse opvang en tijdens vakanties en studiedagen.

Praktische informatie.

Onze openingstijden zijn:

maandag
7:00 tot 18.30 uur
dinsdag
7:00 tot 18.30 uur
woensdag
7:00 tot 18.30 uur
donderdag
7:00 tot 18.30 uur
vrijdag
7:00 tot 18.30 uur

School
Wij werken samen met de volgende school:


Vestiging

Soms komt het voor dat onze bso-opvang samenvoegt. Dan doen we dan met deze vestiging:

Nicol van der Sommen - van Kessel
Vestigingmanager

 

Ons adres

Theo Driessenhof 35
5709 BA Helmond

06 - 21 32 95 17 (baby's)
06 - 25 67 90 33 (peuters)
06 - 25 67 90 83 (bso)

theodriessenhof@korein.nl

LRK: 322426261 (dagopvang)
LRK: 252862508 (bso)

Plan route

Rondleiding aanvragen

Klantadviseur
Sjan van Gool
040 - 294 89 66
s.vangool@korein.nl
(ma, di, do)

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Konnect is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen, foto’s van de dag van jouw kind en het aantal ruiluren dat je hebt opgebouwd.