Piuslaan.

Eindhoven - Stratum

Bij de buitenschoolse opvang (bso) aan de Piuslaan in Eindhoven is altijd wel iets te beleven. Wij werken nauw samen met Korein St. Adrianusstraat. Ouders, kinderen en medewerkers ervaren deze twee vestigingen als één geheel. Beide vestigingen en basisschool De Wilakkers vormen samen SPIL-centrum Tuindorp

 

Blije Guppy's.
De Guppy's spelen in de kleuterhal en speelzaal. Daar hebben de kinderen overzicht en duidelijkheid. Er zijn verschillende
materialen die ze zelf kunnen pakken.
Tijdens het eet- en drinkmoment dagen we de kinderen uit om zelf initiatieven te nemen en zelfstandigheid te tonen. Buitenspelen? Dat doen we op het schoolplein van Basisschool De Wilakkers of in de tuin van Korein St. Adrianusstraat. Daar kunnen we volop ontdekken en op onderzoek gaan. 

Op studiedagen en in vakantieperioden openen we gezamenlijk bij Korein St. Adrianusstraat. Vanaf 8.15 uur is BSO Piuslaan geopend. Guppy`s (Piuslaan) en Dino`s (St. Adrianusstraat) kunnen ervoor kiezen om samen te voegen bij Piuslaan en/of St. Adrianusstraat.

Kikkers, Schorpioenen en Draken.
Bij de Kikkers, Schorpioenen en Draken werken we met een zogenaamd 'opendeurenbeleid'. Op een dag kunnen hier 55 kinderen aanwezig zijn met 5 pedagogisch medewerkers. Zij maken gebruik van de hal, de keuken, het atelier en de buitenruimte van basisschool De Wilakkers.  De kinderen hebben veel ruimte en vrijheid. Ook stimuleren we hun zelfredzaamheid. 

Praktische informatie.

Onze openingstijden zijn:

maandag
14.45 tot 18.30 uur

dinsdag
14.45 tot 18.30 uur

woensdag
bij St. Adrianusstraat

donderdag
14.45 tot 18.30 uur

vrijdag
bij St. Adrianusstraat

Korein Piuslaan werkt samen met:

Basisschool:

bso opvang: 

  • In vakantieweken en op studiedagen opent BSO Piuslaan bij Korein St. Adrianusstraat. Soms komt het voor dat BSO opvang bij BSO Piuslaan niet mogelijk is. Dan vangen wij je kind op deze vestiging op: Korein St. Adrianusstraat.

Wij hebben de volgende groepen:

  • 4-6 jaar: Guppy`s
  • 5-9 jaar: 
    • Schorpioenen
    • Kikkers
    • Draken 

Deze vestiging heeft een oudercommissie. Je wordt geïnformeerd via deze pagina en het informatiebord op de vestiging.

Contact: loc.adrianusstraat@gmail.com

Bianca Lamers
Vestigingsmanager

 

Ons adres

Piuslaan 68
5614 CM Eindhoven

06 - 46 80 69 00

LRK: 196482136

Plan route

Rondleiding aanvragen

Klantadviseur
Inge van de Donk
040-249 71 47
i.vandedonk@korein.nl
(di, wo (o), do, vrij)

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Konnect is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen, foto’s van de dag van jouw kind en het aantal ruiluren dat je hebt opgebouwd.