Herman Gorterlaan.

Eindhoven - Stratum

In Seniorencentrum Vitalis Wissenhaege is een bijzondere Korein-vestiging gevestigd. Niet alleen de samenwerking met het seniorencentrum is bijzonder, ook de kleinschaligheid, het hechte team en de bosrijke omgeving zorgen ervoor dat onze vestiging erg gewaardeerd wordt. Jij en jouw kind(eren) zijn dan ook van harte welkom om onze vestiging te komen ervaren! 

 

Kleinschalig en gunstig gelegen.
Wij hebben één verticale groep met kinderen van 0 tot 4 jaar. Deze kleinschaligheid zorgt ervoor dat jouw kind alle aandacht en begeleiding krijgt. Bovendien is er altijd een bekend gezicht.
De gunstige ligging nabij de High Tech Campus, maakt deze vestiging ook voor mensen buiten Stratum goed bereikbaar.

Kinderen en ouderen maken samen plezier.
Op onze vestiging geven we extra aandacht aan de integratie met de bewoners van Wissehaege. We komen samen bij verschillende activiteiten. Dit doen we omdat zowel de kinderen als de ouderen veel plezier aan elkaar beleven. Dit alles onder leiding en verantwoordelijkheid van onze pedagogisch medewerkers.

Genieten van de natuur.
Ook maken we dankbaar gebruik van onze groene omgeving. We gaan elke dag naar buiten en genieten dan van de natuur om ons heen. Voor de afwisseling nemen we regelmatig een kijkje bij het zwembad of de ijsbaan. 

Wat ouders van ons vinden.
Ouders beoordelen ons met een 8,7. Hier zijn we natuurlijk heel trots op. Dat kun je lezen bij de aanbevelingen van ouders onderaan deze pagina.

Praktische informatie.

Onze openingstijden zijn:

maandag
7.30 tot 18.30 uur

dinsdag
7.30 tot 18.30 uur

woensdag
7.30 tot 18.30 uur

donderdag
7.30 tot 18.30 uur

vrijdag
7.30 tot 18.30 uur

Aagje, moeder van twee kinderen die op onze groep zitten, zegt hierover het volgende:

"Al 3 jaar gaat onze dochter met heel veel plezier naar Korein aan de Herman Gorterlaan, oftewel 'Kiekeboe'. We zijn als ouders erg blij met de persoonlijke benadering, en vooral ook met het feit dat er altijd vaste leidsters op de groep staan. Het is heel fijn om te zien en te merken dat er mede daardoor echt een goede band wordt opgebouwd met de kindjes (en de ouders), waardoor onze dochter iedere keer weer blij is dat ze naar 'Kiekeboe' mag. Ook ons zoontje van 6 maanden gaat sinds kort naar 'Kiekeboe', en doordat het een verticale groep is, zit hij gezellig bij zijn grote zus.
Daarnaast weten we uit ervaring dat de leidsters altijd open staan voor nieuwe ideeën en is er veel flexibiliteit als het gaat om bijzondere eetwensen of andere 'afwijkende' zaken.
Kortom: wij zijn super tevreden met 'Kiekeboe' en brengen er elke keer onze kindjes met een heel gerust hart naartoe!"

Ook Stef en Pleuntje, ouders van Saar en Mees wilden iets kwijt over onze vestiging:

"Een kleine groep kindjes, een vaste groep pedagogisch medewerkers, dicht bij de natuur en interactie met de ouderen in het verpleeghuis: dat is 'Kiekeboe'!
Als onze dochter ’s ochtends wakker werd, was het eerste wat ze vroeg: "Mag ik naar Kiekeboe?" En als we dan “ja” antwoordden, kwam er een enthousiaste “YES!” van haar achteraan. Zo’n reactie zegt mij genoeg; ze had het er enorm naar haar zin!
Inmiddels zit ze op de basisschool, maar ze brengt nog steeds graag een bezoekje aan 'Kiekeboe'. En hoewel naast haar basisschool óók kinderopvang zit, fietsen we met liefde een stukje om, om haar kleine broertje naar 'Kiekeboe' te brengen. Want dat is nog steeds de allerbeste kinderopvang in Eindhoven als je het ons vraagt!"

Deze vestiging heeft een oudercommissie. Je wordt geïnformeerd via deze pagina en het informatiebord op de vestiging.

Contact: ouderraadkiekeboe@gmail.com

Medezeggenschapsreglement LO en CO >

Daphne Linssen - van der Heijden
Vestigingsmanager 

Ons adres

Herman Gorterlaan 4
5644 SX Eindhoven

06 - 23 33 60 41

gorterlaan@korein.nl

LRK: 103337179

Plan route

Rondleiding aanvragen

Klantadviseur
Inge van de Donk
040-249 71 47
i.vandedonk@korein.nl
(di, wo (o), do, vrij)

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Konnect is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen en foto’s van de dag van jouw kind.