Gildelaan.

Best

Je vindt onze fijne vestiging direct aan de Ringweg, aan de rand van de woonwijk en grenzend aan de sportvelden. Kinderen van 7 tot 13 jaar zijn welkom voor buitenschoolse opvang. We werken nauw samen met dagopvang, voorschoolse- en buitenschoolse opvang Paardenhei, basisschool De Klimboom en atletiekvereniging GM. Samen zorgen we dat jouw kind op een fijne manier kan opgroeien.

 

Van bso Paardenhei naar bso Gildelaan.
Kinderen die op bso Paardenhei zitten, stromen door naar bso Gildelaan. Jouw kind is alweer iets groter en daar spelen we op in. We organiseren activiteiten die passen bij de leeftijd van jouw kind. Bij Korein is altijd wel iets te doen!

 

Volop buitenspelen.
We besteden extra aandacht aan buitenspelen. Kinderen kunnen zich na een lange schooldag uitleven in onze grote buitenruimte. Ze laten hun fantasie de vrije loop. Ook zijn er genoeg voorzieningen binnen handbereik voor spellen.

 

Bso-tijd is eigen tijd.
Meedoen aan een van onze activiteiten of lekker chillen? Kinderen mogen zelf beslissen wat ze doen. De tijd buiten school is tenslotte vrije tijd. 

Praktische informatie.

Onze openingstijden zijn:

maandag
14.30 - 18.30 uur
dinsdag
14.30 - 18.30 uur
woensdag
gesloten
donderdag
14.30 - 18.30 uur
vrijdag
bij bso Paardenhei

Vakanties
In vakanties zijn wij op maandag, dinsdag en donderdag open van 7.30 tot 18.30 uur. In vakanties voegen wij, indien nodig, samen met bso Paardenhei. Wanneer wij samenvoegen in vakanties krijgt u hierover altijd een bericht via het ouderportaal.

Voorschoolse opvang (vso)
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op vestiging Paardenhei 1.

Korein Gildelaan werkt samen met onderstaande school:

Deze vestiging heeft een oudercommissie. Je wordt geïnformeerd via deze pagina en het informatiebord op de vestiging.

Contact: kcklimboomlocko@outlook.com

Laura Schweren
Vestigingsmanager

Ons adres

Gildelaan 2
5584 EZ  Best

06 - 30 85 46 64
gildelaan@korein.nl

LRK bso: 783374720

Plan route

Rondleiding aanvragen

Klantadviseur
Jessica van Hout
040 - 249 71 33
j.vanhout@korein.nl
(ma, wo en do)

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Konnect is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen en foto’s van de dag van jouw kind.