11 juli 2019

Vrijwilligster Manon in de schijnwerpers

Vrijwilligster Manon in de schijnwerpers

Om Manon voor te stellen aan de kijkers wordt haar dagelijkse leven in beeld gebracht en daarin mag werk natuurlijk niet ontbreken. Vandaag is de filmploeg van BNN-VARA op onze locatie komen filmen en dat was natuurlijk behoorlijk spannend voor zowel Manon maar ook voor de kinderen van peutergroep de Binkies waar Manon werkzaam is.

Manon is drie ochtenden bij ons aan het werk en de werkzaamheden die zij normaal gesproken ook doet zijn gefilmd. Zo dekte ze bedjes op, maakte het fruit klaar, deed de afwas, zong liedjes met de kinderen, las een boekje voor en was te gast in de huishoek waar er door de kinderen heerlijk voor haar gekookt werd.

In het begin waren de kinderen zich erg bewust van de camera en die gekke man erachter maar al snel werd dit vergeten en pakten de filmsterren hun rol.

De uitzending komt in het voorjaar van 2020 op televisie, maar gelukkig hoeft Manon niet zo lang te wachten om op date te gaan. Er is door de liefdescoach zelfs al een match gevonden.

Manon is op zoek naar een man die kan tuinieren, galant is, want ze wil zich wel een prinses voelen, en een man die niet stinkt, we hopen dat deze jongeman aan deze eisen voldoet en dat ze samen heel gelukkig worden.

Terug naar overzicht