De Ruimte.

Son en Breugel

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang in De Ruimte in Son. Op onze locatie is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

 

Onze locatie.
Wij werken nauw samen met basisschool De Ruimte, een dynamische organisatie die zich permanent schoolt, experimenteert en reflecteert op zijn praktijk. De medewerkers van school en opvang maken actief gebruik van elkaars vaardigheden, kennis en talenten. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. In de Ruimte wordt gekeken naar het individu en het initiatief van het kind. Leren op De Ruimte is een voortdurende ontdekkingsreis. Daarbij krijgen kinderen regelmatig uitdagingen die overwonnen moeten worden. Ieder kind ontwikkelt eigen strategieën hiervoor. Door deze uitdagingen aan te gaan worden nieuwe ontdekkingen gedaan die bruikbaar blijken bij andere toepassingen of complexere opdrachten. De natuurlijke talenten en interesses van het kind worden erkend en hieraan wordt specifieke aandacht besteed; het kind wordt gestimuleerd en uitgedaagd met een divers ontwikkelingsgericht aanbod. De opvang van peuter-kleuter en schoolvrije tijd proberen we met elkaar naadloos af te stemmen.


Voordelen voor ouder en kind.
- We werken nauw samen met School De Ruimte
- In een uniek, licht gebouw (geopend febr. 2015)
- We stemmen af op de individuele initiatieven en ontwikkelingen van een kind
- We stimuleren een kind op ontdekkingsreis te gaan
- De BSO maakt gebruik van alle mogelijkheden in het gebouw (theater, laboratorium, restaurant)

 

Kom een kijkje nemen    Bereken jouw kosten


Of schrijf jouw kind direct in >

Meer over deze locatie:

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging. U kunt contact opnemen met de oudercommissie via oc.koreinderuimte@hotmail.com.

Adres

Honingbij 1 - 3
5692 VE Son en Breugel

(06) 21 11 80 71
(06) 10 88 67 27
deruimte@korein.nl
LRK: 229103558 (dagopvang)
LRK: 202089022 (bso)

Openingstijden

maandag 07.30 - 18.30
dinsdag 07.30 - 18.30
woensdag 07.30 - 18.30
donderdag 07.30 - 18.30
vrijdag 07.30 - 18.30

Contactpersoon

Guillemine.jpg

Guillemine Verhoeven
Locatiemanager

Klantadviseur
Nicole Wijbrands
040 - 249 78 24
(di, do, vr)
n.wijbrands@korein.nl

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Flexkids is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen, foto’s van de dag van jouw kind en het aantal ruiluren dat je hebt opgebouwd.