De Fonkeling.

Spoordonk

Namens ons team heet ik jouw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang in Speelleerplein de Fonkeling in Spoordonk. Op onze locatie is altijd wel iets te beleven. Jouw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

 

Peuterwerk.
Bij de Fonkeling kan jouw kind vanaf 2 jaar spelenderwijs de wereld ontdekken en verkennen met andere peuters. Op dinsdag- en vrijdagochtend verzorgen wij peuterwerk van 8.30 tot 11.30 uur, voorheen ook wel de peuterspeelzaal genoemd. Bij peuterwerk stimuleren wij de ontwikkeling van jouw kind door activiteiten aan te bieden gericht op de ontwikkelingsfase van peuters. In unit 1 (groep 1, 2 en 3 van het onderwijs) en bij peuterwerk werken we met dezelfde thema's. Peuters en kleuters spelen regelmatig met elkaar in vrij spel, maar ook tijdens de themagerichte activiteiten. Doordat peuters vertrouwd raken met de kleuters, de ruimte en de juf van unit 1 stromen zij makkelijker door naar onderwijs.

Voorschoolse opvang.
Op dinsdag- en vrijdagochtend bieden wij voorschoolse opvang aan vanaf 7.30 uur. Voorschoolse opvang bij de Fonkeling betekent een gezellig en rustig begin van de schooldag. Er is tijd voor een spelletje, even lekker kletsen of rustig wakker worden met een stripboek op de bank. Onze pedagogisch professional zorgt ervoor dat jouw kind op tijd in de unit is.

Naschoolse opvang.
Na school of tijdens studie- of vakantiedagen kunnen kinderen bij de bso terecht. We dagen kinderen uit om mee te denken in het activiteitenaanbod, zodat de bso een plek wordt waar elk kind zich thuis mag voelen. Deze activiteiten kunnen heel divers zijn. Van creatief, theater, sport, spel en digitaal tot natuurbeleving, alles kan. Hebben de kinderen vandaag een idee en niet de middelen? Dan kijken we hoe we het idee tot uitvoering kunnen brengen en welke middelen nodig zijn. Naschoolse opvang is vrije tijd. Kinderen hebben dus de keuze of zij wel of niet meedoen aan activiteiten. Ook zijn we er voor een goed gesprek of voor het zetten van een kopje thee terwijl jouw kind een boek leest, een spelletje doet of huiswerk maakt.

Op alle dagen van de week kunnen wij buitenschoolse opvang regelen. Op dinsdag en donderdag is de naschoolse opvang bij Speelleerplein de Fonkeling geopend. Op de overige dagen wordt jouw kind opgehaald en vindt de opvang bij Korein Rademekerstraat in Oirschot plaats. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn voor maandag zullen wij op maandag ook bij de Fonkeling open gaan.

Voordelen voor ouder en kind.
- Basisschool, peuterwerk, vso en bso op één locatie
- Peuterwerk op dinsdag en vrijdag van 8:30 tot 11:30 uur
- Luiers, eten en drinken inbegrepen
- Geen inschrijfkosten

 

Kom een kijkje nemen    Bereken jouw kosten


Of schrijf jouw kind direct in >

Adres

Bernadettestraat 1
5688 KN Spoordonk

06 - 29 12 68 15
fonkeling@korein.nl
LRK: 485362004 (dagopvang)
LRK: 523294281 (bso)

Plan route

Rondleiding aanvragen

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 7.30 - 18.30
woensdag gesloten
donderdag 14.15 - 18.30
vrijdag 7.30 - 11.30

Contactpersoon

Tessie.jpg

Tessie Couturier
Locatiemanager

Klantadviseur
Monique van Bladel
040 - 294 89 63
(ma, di, wo, do)
m.vanbladel@korein.nl

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Flexkids is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen, foto’s van de dag van jouw kind en het aantal ruiluren dat je hebt opgebouwd.