De Fonkeling.

Spoordonk

Je vindt onze locatie in Speelleerplein de Fonkeling in Spoordonk. We werken nauw samen met het onderwijs. Je kunt bij ons terecht voor peuterwerk en buitenschoolse opvang, zowel voor als na school. Samen zorgen we ervoor dat jouw kind op een fijne manier kan opgroeien.

 

Zo is de overstap naar school zo gemaakt!
Bij de Fonkeling kan jouw kind vanaf 2 jaar tijdens peuterwerk spelenderwijs de wereld ontdekken en verkennen met andere peuters. Peuters spelen al regelmatig met de kleuters in vrij spel, en tijdens de themagerichte activiteiten. Doordat peuters vertrouwd raken met de kleuters, de ruimte en de juf van unit 1 stromen zij makkelijker door naar onderwijs.

 

Een rustig begin van de dag.
Voorschoolse opvang bij de Fonkeling betekent een gezellig en rustig begin van de schooldag. Er is tijd voor een spelletje, even lekker kletsen of rustig wakker worden met een stripboek op de bank. Onze pedagogisch professional zorgt ervoor dat jouw kind op tijd in de unit is.

 

Bso tijd is vrije tijd.
We dagen kinderen uit om mee te denken in het activiteitenaanbod, zodat de bso een plek wordt waar elk kind zich thuis mag voelen. Kinderen hebben de keuze of zij wel of niet meedoen aan activiteiten. Van creatief, theater, sport, spel en digitaal tot natuurbeleving, alles kan. Hebben de kinderen vandaag een idee en niet de middelen? Dan kijken we hoe we het idee tot uitvoering kunnen brengen en welke middelen nodig zijn.

Praktische informatie.

Op alle dagen van de week kunnen wij buitenschoolse opvang regelen. Op dinsdag en donderdag is de naschoolse opvang bij Speelleerplein de Fonkeling geopend. Op de overige dagen wordt jouw kind opgehaald en vindt de opvang bij Korein Rademekerstraat in Oirschot plaats. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn voor maandag zullen wij op maandag ook bij de Fonkeling open gaan.

Peuterwerk is open op dinsdag en vrijdag van 8:30 tot 12:30 uur.

maandag
gesloten
dinsdag
07.30 - 18.30 uur
woensdag
gesloten
donderdag
14.15 - 18.30 uur
vrijdag
07.30 - 11.30 uur

 

Korein de Fonkeling werkt samen met onderstaande scholen:

Edith Hoeks
Locatiemanager

 

Ons adres

Bernadettestraat 1
5688 KN Spoordonk

06 - 29 12 68 15

fonkeling@korein.nl

LRK: 485362004 (dagopvang)
LRK: 523294281 (bso)

Plan route

Rondleiding aanvragen

Klantadviseur
Monique van Bladel
040 - 294 89 63
(ma, di, wo, do)
m.vanbladel@korein.nl

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Konnect is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen, foto’s van de dag van jouw kind en het aantal ruiluren dat je hebt opgebouwd.