Dalton Kindcentrum Avontuurrijk.

Oirschot

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij Dalton Kindcentrum AvontuurRijk in Oirschot. Bij ons is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

 

Onze locatie.
We zorgen dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder is onze doorgaande lijn, daarmee leveren we een bijdrage aan de complete ontwikkeling van uw kind.

We hebben een kleinschalige en ‘groene’ locatie met aandacht voor de natuur en het omgaan met elkaar. Wij spelen in op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind: van 0 tot 13 jaar. We geven extra aandacht aan zelfstandigheid en samenwerken. Dat doen we omdat geloven in de kracht van kinderen, hun zelfstandigheid en de succeservaringen die zij op doen door ook dingen zelf te mogen doen.Voordelen voor ouder en kind.
- Prachtige locatie in het groen
- Tussen Best en Oirschot in
- Intensieve samenwerking met school
- Doorgaande lijn tussen opvang en school
- Kleinschalige locatie

 

Kom een kijkje nemen    Bereken jouw kosten


Of schrijf jouw kind direct in >

Meer over deze locatie:

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging. U kunt contact opnemen met de oudercommissie via locavontuurrijk@gmail.com.

Adres

Montfortlaan 20
5688 NM Oirschot

(06) 10744669 (dagopvang)
(06) 21661495 (bso)
avontuurrijk@korein.nl
LRK: 347119190 (dagopvang)
LRK: 167817553 (bso)

Openingstijden

maandag 07.30 - 18.30
dinsdag 07.30 - 18.30
woensdag 07.30 - 18.30
donderdag 07.30 - 18.30
vrijdag gesloten

Contactpersoon

Tessie.jpg

Tessie Couturier
Locatiemanager

klantadviseur_MoniquevanBladel.jpg
Monique van Bladel

Klantadviseur
040 - 294 89 63 (ma, di, wo, do)
m.vanbladel@korein.nl

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Flexkids is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen, foto’s van de dag van jouw kind en het aantal ruiluren dat je hebt opgebouwd.