Het Mooiste Blauw.

Nuenen

Namens ons team heet ik jullie van harte welkom bij Korein Het Mooiste Blauw in Nuenen. Op onze locatie krijgt jouw kind alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft en is er altijd wel iets te beleven. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

 

Onze locatie.
Basisschool De Mijlpaal en Korein vormen samen Het Mooiste Blauw in Nuenen-West. Na de zo­mer­va­kan­tie 2020 openen de deuren van het nieuwe en duurzame pand. Hierin komen kinderopvang en onderwijs samen. De buitenkant van het gebouw is van hout en een deel van glas, waardoor het een transparante buitenschil heeft. Het binnendeel staat in directe verbinding met het buitendeel. Daar waar de school­ko­nij­nen en –kippen verblijven en waar het tuin­ge­reed­schap en de stekjes voor de moestuin voorhanden zijn. Het past helemaal bij de manier waarop het team van Het Mooiste Blauw vorm geeft aan het onderwijs en de kinderopvang: dicht bij je eigen omgeving blijven, veel buiten zijn, de seizoenen bewust beleven en met respect voor mens, dier en plant.

Het Mooiste Blauw werkt volgens het je­na­plan­con­cept. Dat is een pedagogisch concept waarbij relaties centraal staan: de relatie van het kind tot zichzelf, de relatie van het kind tot de ander en de relatie van het kind tot de wereld om hem heen. De school is zo gebouwd en ingericht dat het je­na­plan­con­cept optimaal tot uiting komt. Drie units; onder- midden- en bovenbouw met ieder drie stamgroepen die een vaste 'thuis­ruim­te' hebben. Samen vormen zij één groot speel- en leerplein. In de school biedt Korein voor- en naschoolse opvang en er komt een peutergroep die aansluit bij de onderbouw.


Voordelen voor ouder en kind.
- Samenwerking peuters – kleuters
- Nieuw groen gebouw + uitdagende buitenruimte
- BSO in leerplein
- Jenaplan concept
- VE-methode Startblokken

 

Kom een kijkje nemen    Bereken jouw kosten


Of schrijf jouw kind direct in >

Meer over deze locatie

Deze vestiging heeft een oudercommissie. 

Contact: ochetmooisteblauw@gmail.com

Ons adres

Pennekart 1
5674 CK  Nuenen

06 - 50 19 14 91 (dagopvang)
06 - 50 19 14 93 (bso)

hetmooisteblauw@korein.nl

LRK: 284999970 (dagopvang)
LRK: 433049327 (bso)

Plan route

Rondleiding aanvragen

Openingstijden

maandag 07.30 - 18.30
dinsdag 07.30 - 18.30
woensdag 07.30 - 18.30
donderdag 07.30 - 18.30
vrijdag 07.30 - 18.30

Foto_KKP_website_Marion-Doreleijers_2.jpg

Marion Doreleijers
Locatiemanager

Klantadviseur
Miriam Veerman
040 - 294 89 31
(ma, di, wo, do(o))
m.veerman@korein.nl

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Flexkids is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen, foto’s van de dag van jouw kind en het aantal ruiluren dat je hebt opgebouwd.