Het Mooiste Blauw.

Nuenen

Kinderen die naar jenaplanschool Het Mooiste Blauw in Nuenen-West gaan, kunnen in hetzelfde gebouw naar de buitenschoolse opvang van Korein. Korein deelt dezelfde pedagogische visie. Het pand past helemaal bij onze manier van onderwijs en kinderopvang: dicht bij je eigen omgeving blijven, veel buiten zijn, de seizoenen bewust beleven en met respect voor mens, dier en plant. Je kunt bij ons terecht voor buitenschoolse opvang. We zijn er voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Duurzaam pand.
De buitenkant van het gebouw is van hout en een deel van glas, waardoor het een transparante buitenschil heeft. Het binnendeel staat in directe verbinding met het buitendeel.

Jenaplan.
Het Mooiste Blauw werkt volgens het je­na­plan­con­cept. Dat is een pedagogisch concept waarbij relaties centraal staan: de relatie van het kind tot zichzelf, de relatie van het kind tot de ander en de relatie van het kind tot de wereld om hem heen. 

Speel- en leerplein.
De school is zo gebouwd en ingericht dat het je­na­plan­con­cept optimaal tot uiting komt. Drie units; onder- midden- en bovenbouw met ieder drie stamgroepen die een vaste 'thuis­ruim­te' hebben. Samen vormen zij één groot speel- en leerplein. In de school biedt Korein voor- en naschoolse opvang.

Praktische informatie.

Onze openingstijden zijn:

maandag
7:30 tot 8:30 uur
14:15 tot 18:30 uur
dinsdag
7:30 tot 8:30 uur
14:15 tot 18:30 uur
woensdag
Gesloten
donderdag
7:30 tot 8:30 uur
14:15 tot 18:30 uur
vrijdag
7:30 tot 8:30 uur
14:15 tot 18:30 uur

School
Wij werken samen met de volgende school:


Locatie
Soms komt het voor dat bso-opvang op onze locatie niet mogelijk is. Dan vangen wij je kind op deze locatie op:

Deze vestiging heeft een oudercommissie. 

Contact: ochetmooisteblauw@gmail.com

Marion Doreleijers
Locatiemanager

 

Ons adres

Pennekart 1
5674 CK  Nuenen

06 - 50 19 14 93 (bso)

hetmooisteblauw@korein.nl

LRK: 433049327 (bso)

Plan route

Rondleiding aanvragen

Klantadviseur
Miriam Veerman
040 - 294 89 31
(ma, di, wo, do(o))
m.veerman@korein.nl

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Konnect is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen, foto’s van de dag van jouw kind en het aantal ruiluren dat je hebt opgebouwd.