Barrierweg.

Eindhoven - Woensel-Zuid

Op onze locatie werken we nauw samen met basisschool Atalanta en vormen samen een Spilcentrum. Samen zorgen we ervoor dat jouw kind op een fijne manier kan opgroeien. Je kunt bij ons terecht voor peuterwerk en buitenschoolse opvang. Ook hebben we een speelinloop.

 

De overstap naar school is zo gemaakt.
Met activiteiten en thema's die aansluiten bij de belevingswereld van peuters, prikkelen we hun nieuwsgierigheid. We stimuleren de ontwikkeling van peuters met peuterwerk volgens de methode 'Piramide'. Zo bereiden we peuters in hun eigen tempo voor op de eerste echte schooldag. 

 

Bso tijd is vrije tijd.
Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen hun vrije tijd na school doorbrengen in onze buitenschoolse opvang. We zijn er met een warm welkom zodra de kinderen uit school komen. Kinderen voelen zelf aan waar ze behoefte aan hebben. Buiten uitrazen of binnen chillen met een boekje. Dat beslissen ze zelf.


Speelinloop voor jonge kinderen.
De speelinloop is een ontmoetingsplek voor ouders met kinderen van 0 tot 2,3 jaar die (nog) geen gebruikmaken van kinderopvang of peuterwerk. Tijdens de speelinloop komt het kind 1,5 uur spelen. Ouders zijn welkom en kunnen terecht voor informatie of een gesprekje met andere ouders.

 

Praktische informatie.

Onze openingstijden zijn:

maandag
peuterwerk: 8.30 tot 12.30 uur 
bso: 14.45 tot 18.30 uur

dinsdag
peuterwerk: 8.30 tot 12.30 uur
speelinloop: 13.00 tot 14.30 uur
bso: 14.45 tot 18.30 uur

woensdag
peuterwerk: 8.30 tot 12.30 uur

donderdag
peuterwerk: 8.30 tot 12.30 uur
bso: 14.45 tot 18.30 uur

vrijdag
peuterwerk: 8.30 tot 12.30 uur

Bij Korein Barrierweg kun je samen met jouw zoon of dochter gebruikmaken van de speelinloop. De speelinloop is een ontmoetingsplek voor ouders met kinderen van 0 tot 2,3 jaar die (nog) geen gebruikmaken van kinderopvang of peuterwerk. 

Tijdens de speelinloop komt het kind 1,5 uur spelen met uitdagend spelmateriaal en andere kinderen. Terwijl het kind speelt, ontvangt de ouder informatie over kinderen, spelen en opvoeden en is er gelegenheid om met andere ouders hierover te praten.

Wanneer jouw kind 2,3 jaar wordt, stopt de speelinloop. Je kunt dan kiezen voor een ander product van Korein, bijvoorbeeld peuterwerk of dagopvang. Je kunt jouw kind hiervoor inschrijven via deze website of met een inschrijfformulier.

Heb je interesse of ken je iemand in jouw omgeving die hier interesse in heeft, dan kunnen ze zich aanmelden via barrierweg@korein.nl.  Er zijn geen kosten aan verbonden.

Kijk bij onze openingstijden voor de tijden.

Deze locatie heeft een oudercommissie. Je wordt geïnformeerd via deze pagina en het informatiebord op de locatie.

Contact: ocbarrierweg@gmail.com

Simone van de Loo
Locatiemanager

 

Ons adres

Barrierweg 1
5622 CL Eindhoven

06 - 10 74 58 73

barrierweg@korein.nl

LRK: 109264836

Plan route

Rondleiding aanvragen

Klantadviseur
Chantalle Bok
040 - 294 89 69
(di, wo (oneven weken), do, vr)

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Flexkids is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen, foto’s van de dag van jouw kind en het aantal ruiluren dat je hebt opgebouwd.