Vijfkamplaan.

Sport- en spel-bso in Eindhoven

Op de Vijfkamplaan in Woensel-Noord bruist het van de sport- en bewegingsactiviteiten. Niet voor niets vind je daar dan ook de meest uitdagende sport- en spel-bso van Eindhoven! Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen hier tijdens de bso deelnemen aan een uniek sport- en spelprogramma. Tijdens de steeds terugkerende clinic-weken kan je kind ontdekken welke sport- of beweegactiviteit hij of zij het leukste vindt. Denk aan klimwand-activiteiten, dance (hiphop, jazz, street), trampolinespringen, survivalprogramma’s, verschillende bal- en racketspelen en nog veel meer!

 

Bewegen is de basis!
Bewegen is bij ons de basis. We bieden dan ook een doorlopend en variërend sport- en spelaanbod. Het activiteitenprogramma van onze sport-bso sluit aan bij het ontwikkelingsniveau van kinderen. En natuurlijk is er voldoende ruimte voor een stukje ontspanning.

Unieke samenwerking met sportverenigingen.
We werken nauw samen met de sportverenigingen en -instellingen op en rond de Vijfkamplaan. Optioneel kan tijdens de bso bij deze sportpartners een extern aanbod worden afgenomen. 

Ontdekken welke sport je leuk vindt.
We werken steeds in cyclussen van elf weken. In de eerste twee weken (de clinic-weken) kunnen de kinderen vrijblijvend kennismaken met sport- en beweegactiviteiten bij onze sportpartners op de Vijfkamplaan.  

In de negen weken daarna kiezen de kinderen een specifiek sportarrangement bij een van onze partners. En/of ze kiezen voor het algemene spel- en beweegprogramma dat wordt begeleid door onze medewerkers.

Zo kan ieder kind op het eigen niveau ontdekken waar zijn of haar affiniteit ligt. Benieuwd naar de activiteiten in de clinic-weken? Bekijk hier een voorbeeld van het programma.

Sportief en afwisselend vakantieprogramma.
Ook in de vakanties kunnen kinderen bij ons hun sport- en spelhart ophalen. Bekijk hier een voorbeeld van ons vakantieprogramma.

Ophaalservice.
Zit de school van je kind niet in de buurt van onze locatie? Dan halen wij je kind op van school! Op SALTO-scholen De Klapwiek, De Driestam, De Ontmoeting en De Opbouw en op basisscholen De Achtbaan (Gunterslaer), De Boschuil en Tarieq zijn we al gestart met een ophaalservice. Op korte termijn worden er ophaallocaties toegevoegd (zie 'Praktische informatie'). 

Praktische informatie.

Onze openingstijden zijn:

maandag
14.30 tot 18.30 uur
dinsdag
14.30 tot 18.30 uur
woensdag
12.30 tot 18.30 uur
donderdag
14.30 tot 18.30 uur
vrijdag
14.30 tot 18.30 uur

Fluitjes: voor kinderen van 4 t/m 6 jaar
06 - 50 19 97 06

Frisbees: voor kinderen van 7 t/m 9 jaar
06 - 50 19 97 18

Freestylers: voor kinderen van 9 t/m 12 jaar
06 - 50 19 97 36

Zit de school van je kind niet in de buurt van onze locatie? Dan halen wij je kind op van school! Op deze scholen hebben we ophaalservice:

Gelieve de kinderen vrijblijvend in te schrijven op de wachtlijst, ook mogelijk wanneer de desbetreffende school er niet tussen staat.

Op onze locatie bieden wij een warme-maaltijd- service aan. Jouw kind eet bij ons gezellig, rustig en verantwoord. Het menu is speciaal voor onze sportlocatie op gezonde basis samengesteld. Bekijk hier een voorbeeld van het menu.

We hebben op onze locatie een gave Game Gym Wall!

Erwin van de Donk
Locatiemanager
06 - 21 33 46 27
e.vandedonk@korein.nl

 

Ons adres

Vijfkamplaan 6
5624 EB Eindhoven

06 - 50 19 36 48

vijfkamplaan@korein.nl

LRK: 488049155

Plan route

Rondleiding aanvragen

Klantadviseur
Renee Verdijk
040 - 249 71 32
(di,do,vrij)
r.verdijk@korein.nl

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.