Speelleercentrum de Spaaihoeve.

Eindhoven - Woensel-Noord

In ons speelleercentrum bewegen kinderen zich in een afwisselende, stimulerende omgeving. Zowel in onze opvang als in ons onderwijs. Daar is veel te beleven en daar kunnen kinderen keuzes maken, zoals in een winkel waar alles open uitgestald op je ligt te wachten. Kinderen krijgen met andere kinderen te maken. Ze leren iets samen te doen, op elkaar af te stemmen, met elkaar te overleggen, elkaar te begrijpen. In de opvang ligt de nadruk op het creëren van een veilige en vertrouwde speelomgeving. Het is een plek waar ouders hun kind in vertrouwen achterlaten en waar kinderen kunnen groeien. In het onderwijs breiden we dat groeien uit zodat kinderen steeds meer vaardigheden ontwikkelen.

 

Ons aanbod.
Het aanbod op kindcentrum de Spaaihoeve bestaat uit:
• Kinderdagopvang 0 - 4 jaar (locatie Cluselaan 15)
• Peuterarrangement 2,3 - 4 jaar (locatie Cluselaan 15)
• Onderwijs 4 - 13 jaar (locatie Heraultlaan 4)
• Buitenschoolse opvang 4 -13 jaar (locatie Heraultlaan 4)

Bij ons zitten de kinderen in heterogene clusters. Kinderen die verschillen in leeftijd en ontwikkeling, talenten, in intelligenties en mogelijkheden, in achtergrond en cultuur. Ze leren van elkaar en met elkaar. Er wordt geleerd hoe je samenwerkt, elkaar respecteert en helpt en hoe je met elkaar omgaat. Kinderen ontdekken zichzelf en hun mogelijkheden en leren verantwoordelijkheid te nemen voor elkaar en voor hun werk, waardoor hun zelfvertrouwen groeit. Het is een natuurlijk proces waarbij de optimale ontwikkeling van ieder kind centraal staat. Onze medewerkers geven met enthousiasme vorm aan de opvang en het onderwijs en begeleiden de kinderen bij dit proces. We verwachten grote participatie van ouders. We zijn samen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de kinderen. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk eens verder rond op deze site of breng een bezoek aan de Spaaihoeve! Je bent welkom!


Voordelen voor ouder en kind.
- Dagopvang, peuteropvang en bso voor de jongste kinderen
- Persoonlijke aandacht voor alle kinderen
- Het belang van het kind staat altijd voorop
- Aandacht voor de ontwikkeling van elk kind
- Een vertrouwde omgeving

 

Praktische informatie.

Onze openingstijden zijn:

maandag
7.30 tot 18.30 uur

dinsdag
7.30 tot 18.30 uur

woensdag
7.30 tot 18.30 uur

donderdag
7.30 tot 18.30 uur

vrijdag
7.30 tot 18.30 uur

Deze vestiging heeft een oudercommissie. Je wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging. Je kunt contact opnemen met de oudercommissie via loccluselaan@hotmail.com.

Erna Kreijveld
Locatiemanager

 

Ons adres

Heraultlaan 4
5627 DP Eindhoven

06 - 25 67 90 29

despaaihoeve@korein.nl

LRK dagopvang: 160883258
LRK bso: 214381079

Plan route

Rondleiding aanvragen

 

Klantadviseur
Amy Platier
040 - 294 89 95
(ma, wo, do)
a.platier@korein.nl

Voor al jouw vragen over kinderopvang bij Korein.

Ouderportaal

Het Ouderportaal van Flexkids is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen, foto’s van de dag van jouw kind en het aantal ruiluren dat je hebt opgebouwd.