Ouderportaal.

Het ouderportaal is het centrale communicatiekanaal van Korein. Hier kun jij als ouder alle belangrijke informatie inzien, zoals je facturen, foto’s van de dag van jouw kind en het aantal ruiluren dat je hebt opgebouwd. Dit opbouwen gaat supereenvoudig; je kunt jouw kind via het ouderportaal afmelden wanneer jullie bijvoorbeeld op vakantie zijn. En wil je contact met de pedagogisch medewerkers op de groep van jouw kind? Stuur ze dan eenvoudig een berichtje via het ouderportaal.

Van FlexWeb naar Konnect.
In 2022 wordt het ouderportaal van Korein volledig vernieuwd. Wij gaan over van ouderportaal FlexWeb naar het ouderportaal Konnect. Dit doen we stap voor stap. Locatie voor locatie. Zo zorgen we ervoor dat de overgang soepel verloopt. Als jouw locatie aan de beurt is, ontvang je bericht van ons. Vanaf dat moment kun je gebruikmaken van het ouderportaal van Konnect. Heb je al bericht gehad? Lees dan meer informatie over Konnect.

Eerste keer inloggen op FlexWeb.
Het Ouderportaal is online te bereiken, maar ook via een app voor zowel Apple- als Android-toestellen. Zo blijf je nóg makkelijker op de hoogte. De eerste keer dat je inlogt, wordt gevraagd naar een pincode. De pincode voor Korein is 7400.

Alle voordelen op een rij.
- Krijg inzicht in facturen, jaaropgaven, contracten, tarieven en ruiluren.
- Communiceer met de pedagogisch medewerkers op de groep.
- Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
- Bekijk foto's van activiteiten van jouw kind.
- Beheer jullie persoonlijke gegevens.
- Meld je kind eenvoudig af (en bouw ruiluren op).