23 augustus 2019

Zumba

Zumba
Categorie: Schoolkinderen

Doe jij mee met met Zumba? We maken een internationaal feest, en bewegen op wereld dans ritmes zoals Salsa, Merengue, Hip-Hop, Pop en Cumbia. Zumba werkt onbewust aan een goede conditie en coordinatie. We zijn vol energie en zullen zeker niet stilstaan! We zijn vol energie en zullen zeker niet stilstaan! De laatste 15 minuten van de laatste workshop geven we een spetterend optreden aan alle familie en vrienden.

Waar en wanneer?

Maria van Bourgondielaan in Eindhoven. 
Alle kinderen uit groep 1 t/m 3 mogen deelnemen.
Ook kinderen die geen gebruik maken van opvang bij Korein Kinderplein mogen deelnemen aan deze workshop.
De workshops vinden plaats bij Korein Kinderplein aan de Maria van Bourgondiëlaan 2b, in Eindhoven. Vanaf dinsdagmiddag 12 november van 15.30 tot 16.30uur. Alle data op een rijtje: 19, 26 november, 3, 10, 17 december en 7 januari.
U kunt inschrijven tot en met 15 november. Er maximaal 15 kinderen deelnemen, bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop geannuleerd worden.

Begeleiding.
De workshops worden gegeven door Aniek de Lange, docente Urban hiphop en streetdance.

Kosten.
De kosten bedragen € 45,38 voor een reeks van 6 workshops (€ 7,56 per workshop). Kinderen die via Korein Kinderplein deelnemen tijdens hun vaste opvangdag krijgen korting. Voor hen bedragen de kosten € 36,30. U ontvangt van ons een factuur.*
*De workshops worden alleen per gehele reeks verkocht.

Terug naar overzicht