21 oktober 2019

Wobbelyoga

Wobbelyoga
Categorie: Schoolkinderen

Wobbelyoga combineert het mooiste van yoga en alle mogelijkheden van de Wobbel. De Wobbel is een balansbord dat het lichaamsbewustzijn vergoot en creativiteit, balans en kracht stimuleert. Kinderen leren spelenderwijs om van beweging tot ontspanning te komen. We gaan samen met de Wobbel op avontuur vanuit een verhaal. Van beweging, naar spel, naar eenvoudige yogaoefeningen, massagespelletjes en ademoefeningen. Uiteindelijk sluiten we af met ontspanning door de Wobbel als een bed te gebruiken. De kinderen werken spelenderwijs aan hun grove motoriek, coördinatie en concentratie. Door de ritmische bewegingen ontstaat er meer rust in hun lijf en hoofd.

Voor wie?
Alle kinderen uit groep 1 t/m 3.
Ook kinderen die geen gebruik maken van opvang bij Korein Kinderplein mogen aansluiten bij deze activiteit.

Waar en wanneer?
Eikebeek in Veldhoven.
De workshops vinden plaats bij Korein de Eikebeek 2 in Veldhoven. De workshops starten vanaf maandagmiddag 27 januari van 15.30 –16.30 uur.Alle data: 27 januari, 3, 10, 17 februari, 2 en 16 maart.
U kunt inschrijven tot en met 26 januari.

Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop geannuleerd worden en er kunnen maximaal 12 kinderen deelnemen, vol=vol.

Begeleiding. 
De workshops worden gegeven Christel Lubse Coaching en Training.

Kosten.
De kosten bedragen € 46,87 voor een reeks 6 workshops (€ 7,81 per workshop). Kinderen die via Korein Kinderplein deelnemen tijdens hun vaste opvangdag krijgen korting. Voor hen bedragen de kosten € 37,50. U ontvangt van ons een factuur.**
*De workshops worden alleen per reeks verkocht.

Terug naar overzicht