22 oktober 2021

Vloggen

Vloggen
Categorie: Schoolkinderen

In deze workshopreeks ga jij aan de slag om je eigen vlogs te maken en monteren! Kies elke week een nieuw onderwerp zoals sport, gamen of beauty. Door verschillende theater en presenteer oefeningen ontwikkel je jouw vlog talent. Daarnaast kijken we het naar het effect van vlogs op social media en leer wat je beter niet op internet kan plaatsen. En wat zijn nu eigenlijk die ‘perfecte plaatjes’ die je online overal ziet? De laatste workshop geven we een ‘live’ presentatie.

Voor wie?
Voor alle kinderen van groep 5 t/m 8.
Ook kinderen die geen gebruik maken van opvang bij Korein mogen aansluiten bij deze lessen.

Waar en wanneer?
Korein Ruysdaelstraat in Son en Breugel.
De workshops vinden plaats bij Korein de Ruysdaelstraat 6 in Son en Breugel.

De workshops starten vanaf dinsdagmiddag 23 november om 16.15 tot 17.15 uur voor kinderen van groep 5 t/m 8.

Alle data zijn 23 en 30 november, 7 en 14 december, 4 en 11 januari.

U kunt aanmelden tot en met 8 november via deze link. U ontvangt uiterlijk 1 week vooraf aan de workshops een bevestiging met extra informatie. Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop geannuleerd worden.

LET OP: Wanneer u uw kind online aanmeldt voor deze workshops reserveert u een plekje voor de gehele reeks. Wanneer de uiterste inschrijfdatum is verstreken, is het niet meer mogelijk deze reservering te annuleren. U ontvangt dan een factuur voor de gehele reeks.

Begeleiding.
De workshops worden gegeven door Iris Rulkens, presentatrice, eigenaresse van musicalschool ‘Shine Productions’ en bekende Youtuber. 

Kosten.
De arrangementen hebben een vaste prijs. De kosten bedragen € 48,51 voor een reeks 6 workshops. Kinderen die via Korein deelnemen tijdens hun vaste opvangdag krijgen korting. Voor hen bedragen de kosten € 38,81.
*De workshops worden alleen per gehele reeks verkocht.

Terug naar overzicht