20 juli 2021

Videoclip

Videoclip

Heb jij altijd al in een videoclip willen dansen? Dan is dit jouw kans! In deze workshopreeks gaan we vijf workshops aan de slag met een spetterende dans choreo die in de laatste workshop gefilmd wordt. Er komen verschillende dansvormen aan bod zoals streetdance, hiphop en breakdance. Deze dansworkshops worden verwerkt tot een echte musicvideo.

Voor wie?
Voor alle kinderen van groep 1 t/m 4.
Ook kinderen die geen gebruik maken van opvang bij Korein mogen aansluiten bij deze lessen.

Waar en wanneer?
Korein Dierdonk.
De workshops vinden plaats bij Korein Dierdonk aan de Nijendaldreef 1 in Helmond.

De workshops starten vanaf maandagmiddag 4 oktober om 15.00 tot 16.00 uur.

Alle data zijn 4, 11, 18 oktober, 1, 8 en 15 november.

U kunt aanmelden tot en met 20 september via deze link. U ontvangt uiterlijk 1 week vooraf aan de workshops een bevestiging met extra informatie. Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop geannuleerd worden.

LET OP: Wanneer u uw kind online aanmeldt voor deze workshops reserveert u een plekje voor de gehele reeks. Wanneer de uiterste inschrijfdatum is verstreken, is het niet meer mogelijk deze reservering te annuleren. U ontvangt dan een factuur voor de gehele reeks.

Begeleiding.
De workshops worden gegeven door Willem Dams, eigenaar en docent bij Dansschool Backstage.

Kosten.
De arrangementen hebben een vaste prijs. De kosten bedragen € 48,51 voor een reeks 6 workshops. Kinderen die via Korein deelnemen tijdens hun vaste opvangdag krijgen korting. Voor hen bedragen de kosten € 38,81.
*De workshops worden alleen per gehele reeks verkocht.

Terug naar overzicht