11 juli 2022

Vakantieprogramma's

Vakantieprogramma's
Categorie: Activiteiten, Peuters, Schoolkinderen

In de vakantieperiodes is er voor alle kinderen van Korein een spectaculair programma aan activiteiten en uitstapjes. Ons activiteiten team organiseert verschillende activiteiten waarbij kinderen nieuwe dingen kunnen beleven. Zo kunnen ze zelf ontdekken wat hun talenten zijn en waar ze in het leven plezier uit halen!

Deze zomer blijft niemand thuis, want korein neemt je mee op vakantie!
De eerste week beleven we zon, zee en zand met verschillende zomerse activiteiten in onze ontdektuin. We hebben een festival terrein met fischy art, dromenvangers, muziek workshops en nog veel meer!
De tweede week gaan we op safari met uitstapjes naar verschillende dierentuinen en naar het bos. Daarna gaan we op digitale wereldreis en staan alle activiteiten met media centraal zoals een dj workshop, gamedag of geocache tocht.
Vervolgens maken we een stedentrip en gaan we langs verschillende musea of een puzzeltocht door de stad.
Ook gaan we op actiekamp, waarbij we een week lang veel gaan bewegen tijdens de olympische spelen of sleeën in de sneeuw bij Montana snowcenter.
De laatste week sluiten we de zomer af door onze eigen vakantie te bouwen. We hebben ons eigen bouwdorp, brengen een bezoek aan de ontdekfabriek of proberen te ontsnappen uit een raket tijdens een escaperoom. 

Kom jij in de vakanties ook naar de BSO? Dan beleven we samen een groot avontuur!*


*Alle locaties kunnen aanmelden voor de activiteiten van onze organisatie. Daarna worden de activiteiten verdeelt tussen al onze locaties. Het kan dus verschillen aan welke activiteiten uw kind kan deelnemen. 

Terug naar overzicht