1 maart 2021

Speelinloop

Speelinloop
Categorie: Activiteiten, Peuters

In verband met de huidige coronamaatregelen is momenteel op veel locaties geen speelinloop. Vraag bij je locatie naar meer informatie.

Tijdens de speelinloop kunnen kinderen tot 4 jaar samen met hun (groot-) ouders komen spelen en ontdekken met jonge kinderen uit de omgeving. Bij Korein zijn er uitdagende ruimtes en speelmaterialen. De speelinloop wordt begeleid door een pedagogisch medewerker van Korein. Er is voor ouders gelegenheid om andere ouders met jonge kinderen te ontmoeten en om lichte opvoedingsvragen te bespreken met de pedagogisch medewerker. Een verpleegkundige van Jeugdgezondheidszorg GGD Brabant-Zuidoost zal de speelinloop soms bezoeken. Deelname is gratis.

Waar en wanneer?
Aldendriel in Eindhoven.
Iedere woensdagochtend in de schoolweken is er een speelinloop van 8:45 - 10:15. Heb je interesse, dan kun je altijd een keer komen binnenlopen.

Baarlehertoglaan in Eindhoven.
Tijdelijk niet

Fellenoord in Eindhoven.
Iedere woensdagochtend in de schoolweken is er een speelinloop van 8:30 - 10:00. Heb je interesse, dan kun je altijd een keer komen binnenlopen.

Generaal Boreelpad in Eindhoven.
Tijdelijk niet

Hettenheuvel in Eindhoven.
Tijdelijk niet

Keverberg in Eindhoven.
Tijdelijk niet

Maria van Bourgondielaan in Eindhoven.
Iedere vrijdagochtend in de schoolweken is er een speelinloop van 9:00 - 10:30 uur. Graag vooraf aanmelden via de telefoon; 040 251 0992 of email; s.trifkovic@korein.nl.

Marseillelaan in Eindhoven.
Iedere woensdagochtend in de schoolweken is er een speelinloop van 8:30 - 10:00 uur. Heb je interesse, dan kun je altijd een keer komen binnenlopen.

Meerwater in Eindhoven.
Tijdelijk gesloten

Mendelsohnlaan in Eindhoven.
Iedere woensdagochtend in de schoolweken is er een speelinloop van 8:45 - 10:15 uur. Heb je interesse, dan kun je altijd een keer komen binnenlopen.

Samarialaan in Eindhoven.
Iedere dinsdagmiddag in de schoolweken is er een speelinloop van 8:45 - 10:15 uur. Heb je interesse, dan kun je altijd een keer komen binnenlopen.

St. Lidwinastraat in Eindhoven.
Iedere vrijdagochtend in de schoolweken is er een speelinloop van 8.45 - 10.45 uur. Graag vooraf aanmelden via de telefoon; 06 - 50 19 97 29 of email; lidwinastraat@korein.nl.

St. Petrus Canisiuslaan in Eindhoven.
Iedere vrijdagochtend in de schoolweken is er een speelinloop van 8.45 - 10.45 uur. Graag vooraf aanmelden via de telefoon; 040 294 0995 of email; canisiuslaan@korein.nl.

Tafelbergplein (RISE) in Eindhoven.
Iedere woensdagochtend is er een speelinloop van 9:00 - 10:30. Heb je interesse, dan kun je altijd een keer komen binnenlopen. De Ingang is aan de achterzijde van SALTOschool De Driesprong. Je kunt bij de poort aanbellen bij Korein peuterspeelzaal.

Urkhovenseweg in Eindhoven.
Iedere woensdagochtend in de schoolweken is er een speelinloop van 8.45 - 10:15 uur. Heb je interesse, dan kun je altijd een keer komen binnenlopen.

Wenkenbachstraat in Eindhoven.
Iedere vrijdagochtend in de schoolweken is er een speelinloop van 8:45 - 10:15 uur. Heb je interesse, dan kun je altijd een keer komen binnenlopen. 

 Terug naar overzicht