4 juli 2020

Route Son en Breugel

Ga je mee on tour? Fiets langs zes locaties van Korein in Son en Breugel en ga op zoek naar de QR code aan de poort. Als je deze QR code scant ontvang je een activiteit die je thuis kunt doen met familie en vrienden.

Start bij een van de locaties op de onderstaande kaart. Op het bord met de QR code bij de locatie staat aangegeven waar je de volgende activiteit kunt vinden. 

Of meld je hier aan voor onze tourdag. Op woensdagmiddag 22 juli van 13.30 - 16.00 uur is er langs de fietsroute in Son en Breugel bij elke locatie iets te beleven voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Wat dacht je van koken bij onze foodtruck? Of passiepost maken bij de kunst kriebel bus?

Wanneer je bent aangemeld voor de tourdag ontvang je een persoonlijke fietsroute langs 3 locaties van Korein in uw regio. Het is belangrijk dat je bij de aangegeven locatie van start gaat zodat er nooit te veel mensen tegelijk op één locatie aanwezig zullen zijn. 

Op alle locaties word je door een workshopdocent ontvangen en er zal een leuke activiteit voor je klaar staan. Wanneer de workshop is afgelopen zullen de workshopdocenten je de weg wijzen naar de volgende locatie. 

Neem een picknick kleed mee, zodat je altijd een eigen zitplek hebt per huishouden. 

routekaart_Son_Tekengebied-1.png

Terug naar overzicht