4 juli 2020

Route Meerhoven en Veldhoven

Ga je mee on tour? Fiets langs zes locaties van Korein in Meerhoven en Veldhoven en ga op zoek naar de QR code aan de poort. Als je deze QR code scant ontvang je een activiteit die je thuis kunt doen met familie en vrienden.

Start bij een van de locaties op de onderstaande kaart. Op het bord met de QR code bij de locatie staat aangegeven waar je de volgende activiteit kunt vinden. 

Of meld je hier aan voor onze tourdag. Op vrijdagmiddag 31 juli van 13.30 - 16.00 uur is er langs de fietsroute in Meerhoven en Veldhoven bij drie locaties iets te beleven voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Wat dacht je van koken bij onze foodtruck? Of passiepost maken bij de kunst kriebel bus?

Meld je aan om zeker te zijn van een plekje, of kom om 13.30 uur naar een van de locaties op de onderstaande kaart (vol=vol).

Op alle locaties word je door een workshopdocent ontvangen en er zal een leuke activiteit voor je klaar staan. Wanneer de workshop is afgelopen zullen de workshopdocenten je de weg wijzen naar de volgende locatie. 

Neem een picknick kleed mee, zodat je altijd een eigen zitplek hebt per huishouden. 

Route_meerhoven.png

Terug naar overzicht