10 december 2021

Muziek met het jonge kind

Muziek met het jonge kind
Categorie: Peuters

Tijdens deze activiteiten ervaren de jonge kinderen het plezier van samen muziek maken. Ze leren liedjes die tijdens de dagelijkse routine worden gebruikt, luisteren en bewegen op muziek. Op deze manier ervaren ze melodie, puls, ritme, dynamiek, tempo en toonhoogte. Langzaamaan leren de kinderen steeds meer liedjes en bewegingen herkennen. Ook krijgen ze de kans zelf muziek te maken op passende instrumenten. Uiteraard nemen de seizoenen en feestdagen een belangrijke plaats in het repertoire. Doe jij ook mee?

Voor wie?
Voor alle peuters van 2 t/m 4 jaar.
Ook kinderen die geen gebruik maken van opvang bij Korein mogen deelnemen aan deze workshop.

Begeleiding.
De workshops worden gegeven door Joke van Loon, muziekdocente.

Kosten.
De kosten bedragen € 49,39 voor een reeks van 6 workshops. Kinderen die via Korein deelnemen krijgen korting wanneer zij gebruik maken van opvang op het moment van de activiteit. Voor hen bedragen de kosten € 39,51. U ontvangt van ons een factuur.
*De workshops worden alleen per gehele reeks verkocht.

Waar en wanneer?
Tarwelaan in Eindhoven.
De workshops vinden plaats bij Korein aan de Tarwelaan 109 in Eindhoven.

Vanaf dinsdagochtend 8 maart om 10.30 tot 11.15 uur. Alle data: 8, 15, 22 en 29 maart, 5 en 12 april.

Inschrijven. 
U kunt uw kind hier inschrijven tot en met 25 februari. 

U ontvangt uiterlijk 1 week vooraf aan de workshops een bevestiging met extra informatie. Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop geannuleerd worden.

LET OP: Wanneer u uw kind online aanmeldt voor deze workshops reserveert u een plekje voor de gehele reeks. Wanneer de uiterste inschrijfdatum is verstreken, is het niet meer mogelijk deze reservering te annuleren. U ontvangt dan een factuur voor de gehele reeks.

Terug naar overzicht