22 oktober 2021

Musical en theater

Musical en theater
Categorie: Schoolkinderen

Momenteel zijn onze workshops onderbroken ivm. de corona maatregelen. Wij zullen u hier informeren wanneer de workshopreeksen weer hervat worden. De onderstaande data zal dus gewijzigd worden.

Droom jij ervan om op een podium te staan? Maak kennis met theater en fantaseer erop los! Door middel van verschillende spellen en fantasie vormen komen meerdere vormen van theater aan bod. Denk aan theatersport (bekend van o.a. “De Grote Improvisatieshow”), mime, elementair spel, teksttoneel, presentatie, zang, dans en nog veel meer. Op het eind van de laatste sessie geven we een echte voorstelling! 

Waar en wanneer?
Waterlinie in Eindhoven.  

De workshops vinden plaats bij Korein aan de Waterlinie 260 in Eindhoven.


Vanaf dinsdagmiddg 23 november voor kinderen uit groep 1 en 2 van 15.00 tot 15.45 uur. (deze workshop is vol)
Vanaf dinsdagmiddg 23 november voor kinderen uit groep 3 en 4 van 15.45 tot 16.30 uur.
Alle data: 23 en 30 november, 7, 14, 21 december en 11 januari.

U kunt aanmelden tot en met 22 november via deze link. U ontvangt uiterlijk 1 week vooraf aan de workshops een bevestiging met extra informatie. Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop geannuleerd worden.

LET OP: Wanneer u uw kind online aanmeldt voor deze workshops reserveert u een plekje voor de gehele reeks. Wanneer de uiterste inschrijfdatum is verstreken, is het niet meer mogelijk deze reservering te annuleren. U ontvangt dan een factuur voor de gehele reeks.


de Spaaihoeve in Eindhoven.  

De workshops vinden plaats bij Korein in speelleercentrum de Spaaihoeve aan de Heraultlaan 4 in Eindhoven.

Vanaf maandagmiddag 22 november van 15.15 tot 16.15 uur voor kinderen uit groep 5 t/m 8.

Vanaf maandagmiddag 22 november van 16.15 tot 17.15 uur voor kinderen uit groep 3 en 4. (deze workshop is vol)

Alle data: 22 en 29 november, 6, 13, 20 december en 10 januari.

U kunt aanmelden tot en met 22 november via deze link. U ontvangt uiterlijk 1 week vooraf aan de workshops een bevestiging met extra informatie. Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop geannuleerd worden.

LET OP: Wanneer u uw kind online aanmeldt voor deze workshops reserveert u een plekje voor de gehele reeks. Wanneer de uiterste inschrijfdatum is verstreken, is het niet meer mogelijk deze reservering te annuleren. U ontvangt dan een factuur voor de gehele reeks.

Begeleiding.
De workshops worden gegeven door Iris Rulkens, presentatrice, eigenaresse van musicalschool ‘Shine Productions’ en bekende Youtuber.

Kosten.
De kosten bij de Waterlinie bedragen € 48,51 voor een reeks van 6 workshops. Kinderen die via Korein deelnemen tijdens hun vaste opvangdag krijgen korting. Voor hen bedragen de kosten € 38,81.

De kosten bij de Spaaihoeve bedragen € 26,73 voor een reeks van 6 workshops voor alle kinderen.* Hiervoor geld een kortingstarief omdat de school een deel van de kosten vergoed. 
*de workshops worden alleen per gehele reeks verkocht.

Terug naar overzicht