13 juli 2021

Musical en theater

Musical en theater
Categorie: Schoolkinderen

Droom jij ervan om op een podium te staan? Maak kennis met theater en fantaseer erop los! Door middel van verschillende spellen en fantasie vormen komen meerdere vormen van theater aan bod. Denk aan theatersport (bekend van o.a. “De Grote Improvisatieshow”), mime, elementair spel, teksttoneel, presentatie, zang, dans en nog veel meer. Op het eind van de laatste sessie geven we een echte voorstelling! 

Waar en wanneer?
Messenmaker in Veldhoven.  

De workshops vinden plaats bij Korein aand de Messenmaker 8 in Veldhoven.

Vanaf maandagmiddag 4 oktober van 15.00 tot 15.45 uur voor kinderen uit groep 1 t/m 4.

Alle data: 4, 11 en 18 oktober, 1, 8 en 15 november.

U kunt aanmelden tot en met 20 september via deze link. U ontvangt uiterlijk 1 week vooraf aan de workshops een bevestiging met extra informatie. Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop geannuleerd worden.

LET OP: Wanneer u uw kind online aanmeldt voor deze workshops reserveert u een plekje voor de gehele reeks. Wanneer de uiterste inschrijfdatum is verstreken, is het niet meer mogelijk deze reservering te annuleren. U ontvangt dan een factuur voor de gehele reeks.

Begeleiding.
De workshops worden gegeven door Iris Rulkens, presentatrice, eigenaresse van musicalschool ‘Shine Productions’ en bekende Youtuber.

Kosten.
De kosten bedragen € 46,87 voor een reeks 6 workshops (€ 7,81 per workshop). Kinderen die via Korein deelnemen tijdens hun vaste opvangdag krijgen korting. Voor hen bedragen de kosten € 37,50. U ontvangt van ons een factuur.*
*de workshops worden alleen per gehele reeks verkocht.

Terug naar overzicht