22 oktober 2021

Hiphop

Hiphop
Categorie: Schoolkinderen

Momenteel zijn onze workshops onderbroken ivm. de corona maatregelen. Wij zullen u hier informeren wanneer de workshopreeksen weer hervat worden. De onderstaande data zal dus gewijzigd worden.

Leer snelle moves, werk aan je conditie en blijf bewegen op de nieuwste muziek. Je hoeft geen ervaring te hebben, samen oefenen we nieuwe danstechnieken. De laatste workshop geven we een optreden. Wedden dat jij niet stil kan blijven staan tijdens deze hiphop workshops?

Voor wie?
Voor alle leerlingen uit groep 5 t/m 8.
*Ook kinderen die geen gebruik maken van opvang bij Korein Kinderplein mogen aansluiten bij deze lessen.

Waar en Wanneer?
Waterlinie in Eindhoven.
De workshops vinden plaats bij Korein aan de Waterlinie 260 in Eindhoven.

Vanaf donderdagmiddag 25 november om 15.00 – 16.00 uur.
Alle data: 25 november, 2, 9 , 16, 23 december en 13 januari.

U kunt inschrijven via deze link tot en met 22 november.

U ontvangt uiterlijk 1 week vooraf aan de workshops een bevestiging met extra informatie. Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop geannuleerd worden.

LET OP: Wanneer u uw kind online aanmeldt voor deze workshops reserveert u een plekje voor de gehele reeks. Wanneer de uiterste inschrijfdatum is verstreken, is het niet meer mogelijk deze reservering te annuleren. U ontvangt dan een factuur voor de gehele reeks.

Begeleiding.
De workshops worden gegeven door een docent van dansschool Backstage. 

Kosten.
De kosten bedragen € 48,51 voor een reeks van 6 workshops. Kinderen die via Korein deelnemen tijdens hun vaste opvangdag krijgen korting. Voor hen bedragen de kosten € 38,81.
*De workshops worden alleen per gehele reeks verkocht.

Terug naar overzicht