24 september 2021

Capoeira

Capoeira
Categorie: Schoolkinderen

Wist je dat Capoeira al werd beoefend tijdens de Slavernij? Omdat slaven geen vechtsport mochten doen werd dit verstopt in een dans, zo ontstond Capoeira. Tijdens deze workshops leren we vechtbewegingen, zelfverdediging en aanvallen en verwerken we deze bewegingen op muziek. Zelfs een handstand, radslag, flik-vlak en nog meer stoere bewegingen komen aan bod. We leren ook zelf muziekinstrumenten te bespelen. Daarnaast kijken we terug in de geschiedenis waar Capoeira vandaan komt. Doe jij ook mee?

Voor wie? 
Voor kinderen van groep 4 t/m 8.
Ook kinderen die geen gebruik maken van opvang bij Korein mogen deelnemen aan deze workshop.

Waar en wanneer?
Wiekendreef in Weert. 
De workshops vinden plaats bij Korein aan de Wiekendreef 101 in Weert.

Vanaf dinsdagmiddag 2 november van 15.00 – 16.00 uur. Alle data: 2, 9, 16, 23 en 30 november en 7 december.

U kunt hier inschrijven tot en met 18 oktober.

U ontvangt uiterlijk 1 week vooraf aan de workshops een bevestiging met extra informatie. Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop geannuleerd worden.

LET OP: Wanneer u uw kind online aanmeldt voor deze workshops reserveert u een plekje voor de gehele reeks. Wanneer de uiterste inschrijfdatum is verstreken, is het niet meer mogelijk deze reservering te annuleren. U ontvangt dan een factuur voor de gehele reeks.

Begeleiding.
De lessen worden gegeven door docent van Instinto Capoeira.

Kosten.
De arrangementen hebben een vaste prijs. De kosten bedragen € 48,51 voor een reeks 6 workshops. Kinderen die via Korein deelnemen tijdens hun vaste opvangdag krijgen korting. Voor hen bedragen de kosten € 38,81.
*de workshops worden alleen per gehele reeks verkocht.

Terug naar overzicht