13 juli 2021

Boksen

Boksen
Categorie: Schoolkinderen

Boksen is een uitdagende sport omdat het niet alleen een beroep doet op het lichaam maar ook op de geest. Tijdens de training word je op een leuke manier geprikkeld om jouw grenzen te verleggen. Hierdoor verbeter je jouw kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, lenigheid, flexibiliteit, zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid. De laatste workshop vind plaats in een echt boksring bij sportschool Sportvision!

Begeleiding.
Deze workshops worden gegeven door een docent van Sportvision. Bij Sportvision boks je bij de Boksvereniging ‘The Golden Gloves’ onder leiding van tienvoudig Nederlands kampioen Eric van den Heuvel. Dit is een erkende vereniging door de Nederlandse Boksbond (NBB).

Kosten.
De arrangementen hebben een vaste prijs. De kosten bedragen € 48,51 voor een reeks 6 workshops. Kinderen die via Korein deelnemen tijdens hun vaste opvangdag krijgen korting. Voor hen bedragen de kosten € 38,81.
*De workshops worden alleen per gehele reeks verkocht.

Voor Wie, Waar en Wanneer?

Waterlinie Eindhoven.
Deze workshops worden aangeboden voor kinderen uit groep 3 t/m 8. De workshops vinden plaats bij Korein aan de Waterlinie 260 in Eindhoven.

De workshops starten vanaf maandagmiddag 4 oktober van 15.00 – 16.00 uur.
Alle data:  maandag 4, 11 en 18 oktober, 1, 8 en 14 november.

De laatste workshop op zondag 14 juni van 12.00 - 13.00 uur vind plaats bij Sportschool Sportvision (Mensfortweg 20 in Eindhoven). De kinderen worden op deze locatie begeleid door hun workshopdocent van sportvision, er is geen medewerker van Korein aanwezig. Kinderen moeten met eigen vervoer naar deze locatie, er is geen vervoer beschikbaar van Korein. Ouders kunnen tijdens deze workshop meekijken mits dit mogelijk is met de huidige maatregelen.

U kunt aanmelden tot en met 20 september via deze link. U ontvangt uiterlijk 1 week vooraf aan de workshops een bevestiging met extra informatie. Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop geannuleerd worden.

LET OP: Wanneer u uw kind online aanmeldt voor deze workshops reserveert u een plekje voor de gehele reeks. Wanneer de uiterste inschrijfdatum is verstreken, is het niet meer mogelijk deze reservering te annuleren. U ontvangt dan een factuur voor de gehele reeks.

Terug naar overzicht