10 december 2019

Boksen

Boksen
Categorie: Schoolkinderen

Boksen is een uitdagende sport omdat het niet alleen een beroep doet op het lichaam maar ook op de geest. Tijdens de training word je op een leuke manier geprikkeld om jouw grenzen te verleggen. Hierdoor verbeter je jouw kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, lenigheid, flexibiliteit, zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid. De laatste workshop vind plaats in een echt boksring in sportschool Sportvision!

Begeleiding.
Deze workshops worden gegeven door een docent van Sportvision. Bij Sportvision boks je bij de Boksvereniging ‘The Golden Gloves’ onder leiding van tienvoudig Nederlands kampioen Eric van den Heuvel. Dit is een erkende vereniging door de Nederlandse Boksbond (NBB).

Kosten.
De kosten bedragen € 46,87 voor een reeks 6 workshops (€ 7,81 per workshop). Kinderen die via Korein Kinderplein deelnemen tijdens hun vaste opvangdag krijgen korting. Voor hen bedragen de kosten € 37,50. U ontvangt van ons een factuur.*
*de workshops worden alleen per gehele reeks verkocht.

Voor Wie, Waar en Wanneer?
Kiplinglaan Eindhoven. 
Deze workshops worden aangeboden voor kinderen uit groep 3 t/m 8. De workshops vinden plaats bij Korein aan de Kilpinglaan 1 in Eindhoven.

De workshops starten vanaf maandagmiddag 27 januari van 14.30 – 15.30 uur.
Alle data: maandag 27 januari, 3, 10 en 17 februari, 2 maart en vrijdag 6 maart.

De laatste workshop vind plaats op vrijdag 6 maart om 16.00 uur in Sportschool Sportvision (Mensfortweg 20 in Eindhoven). De kinderen worden op deze locatie begeleid door hun workshopdocent van sportvision, er is geen medewerker van Korein aanwezig. Kinderen moeten met eigen vervoer naar deze locatie, er is geen vervoer beschikbaar van Korein. Ouders kunnen tijdens deze workshop meekijken!

Deze workshop is vol, daarom is inschrijven niet meer mogelijk.

Kindcentrum Spaaihoeve Eindhoven. 
Deze workshops worden aangeboden voor kinderen uit groep 3 en 4. De workshops vinden plaats bij Kindcentrum de Spaaihoeve aan de Heraultlaan 4 in Eindhoven.

De workshops starten vanaf maandagmiddag 27 januari van 16.00 – 17.00 uur.
Alle data: maandag 27 januari, 3, 10 en 17 februari, 2 maart en vrijdag 6 maart.

De laatste workshop vind plaats op vrijdag 6 maart om 17.00 uur in Sportschool Sportvision (Mensfortweg 20 in Eindhoven). De kinderen worden op deze locatie begeleid door hun workshopdocent van sportvision, er is geen medewerker van Korein aanwezig. Kinderen moeten met eigen vervoer naar deze locatie, er is geen vervoer beschikbaar van Korein. Ouders kunnen tijdens deze workshop meekijken!

Deze workshop is vol, daarom is inschrijven niet meer mogelijk. 

 

Terug naar overzicht